dimecres, 14 de desembre del 2011

Torró de coco amb vainilla i cireretes confitades

No havia fet mai torrons, però tard o d'hora havia de decidir-me. Els Fogons de la Bordeta i Xocolata Desfeta el proposaven pel dia 15 i em vaig decidir provar-ho amb torró de coco, però una mica diferent dels que fins aleshores havia provat. Aquesta vegada, hi vaig posar un parell de baines de vainilla. El contingut, s'entén. I així ha quedat!


Ingredients:
200 g de coco ratllat
200 g de sucre blanc
2 baines de vainilla
cireres confitades

El procés va ser molt senzill. Vaig coure el sucre amb una mica d'aigua i hi vaig incorporar el contingut de la baines de vainilla. Un cop em va començar a fer l'almívar, hi vaig incorporar el coco i vaig deixar el foc ben baix, sense parar de remenar. Finalment, un dia a la nevera i llestos. La propera vegada m'hauré d'arriscar amb productes més complicats, perquè no ha estat tan difícil com em pensava!



Doncs vinga, per la Recepta del 15 que m'ha animat a fer un torró per primer cop.

16 comentaris:

  1. Oh Marina, quina il·lusió que pel 15 t'hagis animat a fer torró, val la pena, oi? Fer-lo a casa és una gran satisfacció! M'hi encanta el toc de vainilla!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Ondia, doncs sí que és facil de fer! També m'ha sorprés gratament :)
    I amb un banyet de xocolata aquest torró.... mmmmmmm

    ResponElimina
  3. Crec que molts ens hem estrenat amb els torrons gràcies als nois de la Bordeta!!! el de coco m'encanta!!! ;P petonets

    ResponElimina
  4. Deu estar boníssim. El toc de vainilla és sensacional.

    ResponElimina
  5. Un torró de coco...COCO!, aquesta proposta de torró ha de ser gustós i aromàtic total. Té un aspecte fantàstic. Pensava que hauria de dur algun greix, però m'alegra comprobar que no!. Bona aposta per al 15!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  6. una combinacion divina te ha quedado fantasticamente rico
    peto

    ResponElimina
  7. m'has fet mirar el calendari :-) sóc (un més) gran fan del turró de coco, però amb el toc de la vainilla li has sabut donar un aire completament nou, em moro de ganes de tastar-lo.

    ResponElimina
  8. Gràcies a tots pels piropos! Tan de bo poguessim tastar on-line... oi?

    Gràcies, sobretot, a Els Fogons de la Bordeta i Xocolata Desfeta per la iniciativa.

    Petons

    ResponElimina
  9. M'encanta la teva proposta, amb el toc de vainilla ha d'estar sensacional. Molt maca la presentació.
    Petons

    ResponElimina
  10. Quin torró mes maco! m'encanta el coco i amb la vainilla te que estar delicios!
    Ja som dues Marinas las que fan torró per primera vegada! que be!
    Un petonet

    ResponElimina
  11. Veig que avui en tenim de tots colors: xocolata, ametlla, coco, gerds, poma... ;-D

    Quina meravella!
    + petons

    ResponElimina
  12. La veritat es que es poden fer tantes coses a casa, amb bona voluntat!!! el torró sembla complicat, jo npmés n'he fet dues vegades, però m'ha agradat força! Aquest també té bona pinta!

    ResponElimina
  13. Quin torro mes ben presentat, quin goig!!

    ResponElimina
  14. Quin torró més bo i més bonic! No sóc gaire fan del coco, però em sembla que amb aquest torró m'hi aficiono a la força!

    Moltíssimes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  15. Un torró ben fàcil amb el toc de vainilla, que m´encanta.... i sobretot el coco. Molt bona proposta. Petons,

    ResponElimina
  16. Quina il·lusió, Marina! Ens hem animat totes dues a fer torró!

    Joaquima, gràcies pel comentari!

    Petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...