S'apropa el Nadal. Tothom ja té algunes idees al cap per posar a taula per dinar o sopar. I, probablement, també ens ha arribat alguna barra de torró. El Nadal és una festivitat dolça per excel·lència. D'acord, àpats contundets, també salats. Però sempre amb un final endolcit, fins i tot per aquells que no són gaire de postres. Neules, torrons, polvorons, pannetones des de fa unes dècades... i múltiples llepolies. Avui em vé de gust proposar-vos un final dolç, que podria servir per netejar la boca del salat i preparar-nos per a les llaminadures. Suau, refrescant i molt, molt fàcil de fer.
Ingredients:
Mató de Montserrat (o d'alguna altra regió catalana, però que no sigui de pot)
30 g de sucre
1 clara d'ou
2 g de fulles de menta fresca
Per a preparar aquesta mousse, el primer que haureu de fer és muntar la clara d'ou a punt de neu. A Continuació, agafeu la batedora i bateu-hi el mató, el sucre i les fulles de menta, fins que aquestes quedin ben esmicolades. Finalment, incorporeu-hi la clara d'ou i deixeu-ho reposar a la nevera durant 1 hora. Es pot servir en copa o per acompanyar alguna pasta. Us recomano que hi afegiu el sucre, o bé mel o fructosa, ja que l'últim cop la vaig fer sense i queda una mica insípida.
:-))
ResponEliminaUna bona manera de fer pas a les postres més contundents del Nadal. Ha de ser deliciós i refrescant.
ResponEliminaPetons
Qué bo, ideal després de un gran ápat. Petons.
ResponElimina