El tradicional, l'arròs amb llet
Aquesta d'avui és una altra de les propostes que vam explicar al curs Nadal Sostenible. És una recepta molt fàcil, un xic entretinguda, però amb un resultat boníssim. La idea la vaig afagar de la Cristina (Bufet de postres), que un dia va publicar una recepta de mousse d'arròs amb llet amb préssec. Ja li vaig dir... a veure si la faig un dia! He trigat una mica però, al final, m'he animat!
Mousse d'arròs amb llet i pinya natural
Ingredients:
100 g d'arròs bullit
1/4 l de llet
1 canonet de canyella
1 pell de llimona
80 g de sucre
Realment, en forma de mousse, l'arròs amb llet m'ha semblat molt lleuger... segur que el repetiré algun dia. Gràcies Cristina!
I bones festes!
A mi m'agrada molt més en format cremós o mousse que en el format tradicional. Es clar que tot són gustos :)
ResponEliminaQuina bona idea!, un postre fi i molt encertat!. Marina, el Tramezzino és una mena de pa de motlle llarguíssim (gairebé 4 pams),sense crosta, tupit, suau, i llescat en 5 llàmines, ideal per a canapès o pastissos freds farcits. El tenim a la botiga Baltà Farinetes. BON NADAL!
ResponEliminaAmb pinya? Ho haig de tastar!! Bones festes i bon any nou!!
ResponEliminaTe deseo unas muy felices fiestas! Besos
ResponEliminaYo tambíen, Salomé! Bon any nou!
ResponElimina