Per preparar aquest estofat de conill amb xocolata us cal, bàsicament, una cosa: paciència. No és un plat complicat de fer però necessita de dues hores o dues hores i mitja del vostre temps. Si el teniu, us animo que el proveu perquè els resultats, per vosaltres i pels vostres convidats, seran satisfactoris. I, ja que us hi poseu, podeu fer-ne força quantitat perquè si congeleu els que us sobra en tindreu per un altre dia sense perdre ni sabor ni textura.
Ingredients (per 2-3 persones):
4 espatlles de conill
20 escalunyes
1 pastanaga
1 got de vi blanc
4 troços de xocolata negra fondant
farigola
oli, sal i pebre
Per la picada: avellanes, pa torrat, un gra d'all i julivert
Comencem pelant les escalunyes, la pastanaga, un parell de grans d'all sencers i ho enrossim tot a la cassola amb una mica d'oli, sal i pebre i un parell de branques de farigola:
A continuació, reservem les escalunyes i la pastanaga i, en el mateix oli, enrossim les espatlles de conill. Quan ja són rossetes, hi disposem els daus de xocolata per sobre. I després incorporem les cebetes i la pastanaga. I ho reguem amb el vi blanc i aigua que cobreixi:
I després, tot a fer xup-xup durant una hora i mitja. 10 minuts abans de finalitzar, incorporem la picada:
I així ens queda el conill un cop emplatat:
Ummm aquesta salseta va perfecte per sucar-hi pa, m'encanta la recepta.
ResponEliminaPetonets
Segur que el temps invertit val molt la pena veient el resultat. No he posat mai xocolata en plats que no siguin postres, potser ja va sent hora.
ResponEliminaUna abraçada
Mira que no agrada gaire el conill en aquesta casa però els i tinc que fer aixi,segur que u troben bò.
ResponEliminaPetons.
te ha quedado un conejo sabrosón,me encanta esta manera
ResponEliminade hacerlo. la cocina es dura dos horas para hacerlo y 15 minutos comido.pero vale la pena cuando ves el resultado
peto
M´encanta...En unplis plas avall.
ResponEliminaMe gusta mucho tu receta, aunque un poco laboriosa pero el resultado es de lo mejor. Tomo nota, que pienso hacerla y ya te diré el resultado.
ResponEliminaUn petó.
El punto que le da el chocolate a la salsa es delicioso. Lo comí hace años en Menranges (Cerdanya) y me encantó. Te ha quedado fantástico. Petons y bona nit!.
ResponEliminaCarmen: sí que hi vam sucar pa, i molt!! he he.
ResponEliminaCris, t'animo a posar xocolata en algun estofat de carn, sobretot si és de caça, d'au o de conill, com aquesta. La salsa millora!
Mamilu, també ho pots fer amb pollastre, queda prou bo!
Miquel: gràcies pel comentari. El temps invertit val la pena, sí.
Cristina: plis plas menjant-lo! Fent-lo no tan...
Red Rose: anima't! Si la fas ja em diràs el què.
Anna: Sí, la xocolata no fa pas el plat dolç, sinó que hi dóna un toc especial, com les espècies!
Petons a tots(es.
jo també tinc una recepta de conill amb xocolata, una mica diferent però ens va agradar
ResponEliminaptns
Un guisadet molt nostre! amb la picada de xocolata queden uns guisats espectaculars! l'altre dia a una classe d'en Pep Nogué ens en va fer un amb pollastre , el vaig fer i super!!! La meva àvia, com el meu pare era caçador i de tant en tant portava llebres, ja feia la picada amb xoxolata! i em llepava els dits de bo!!! Me l'has recordat... ! petó
ResponElimina