diumenge, 1 de gener del 2012

Menú de cap d'any

Ja hem encetat el 2012! Esperem que sigui bo amb nosaltres, i que ens deixi fer i ser encara més. De moment, en el record hi queda aquell menú d'ahir, i les campanades, a tocs de cassola, una tradició en els refugis de muntanya. Nosaltres ho vam celebrar al refugi Lluís Estasen, al Berguedà. I avui hem celebrat el nou any pujant al Pedraforca. Segur que vosaltres també ho vau passar la mar de bé. Bon any!

Escudella de galets

Pinya amb pernil

Amanida variada

Cuixa de xai al forn amb patates, cebes, prunes i pinyons

12 grans de raïm de Cap d'Any

Les campanades, a tocs de cassola amb la mà de morter

6 comentaris:

  1. Em sembla magdífic una entrada d'any amb un menú acompanyat d'uns tocs de casola i en un lloc com aquest.

    ResponElimina
  2. BON ANY MARINA!!!!!
    I BONA TAULA!!!!! UN MENU EXQUISIT

    ResponElimina
  3. Menú per llepar-se'n els dits!, i les campanades a cop de morter a la cassola fa molt pel blog!!!! JA,JA,JA, estupendo!Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Collons, així si que es crema el menú!! hahaha. Que fort lo teu celebrar en refugis de montanya el cap d'any. Algun dia hauria de pujar el Pedraforca abans que ja no ho pugui fer (per edat)

    Molt bon any.

    ResponElimina
  5. Quin menú, devieu quedar ben plens! M'ha fet molta gracia la cassolada, una manera ben diferent de celebrar l'entrada d'any.
    Una abraçada i bon any

    ResponElimina
  6. Un menú extraordinari i més si es te amb compte que és a un refugi de muntanya, aquesta tradició de les campanades amb cassola ja fa molts d’anys que és fa
    Molts petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...