Ja hem encetat el 2012! Esperem que sigui bo amb nosaltres, i que ens deixi fer i ser encara més. De moment, en el record hi queda aquell menú d'ahir, i les campanades, a tocs de cassola, una tradició en els refugis de muntanya. Nosaltres ho vam celebrar al refugi Lluís Estasen, al Berguedà. I avui hem celebrat el nou any pujant al Pedraforca. Segur que vosaltres també ho vau passar la mar de bé. Bon any!
Escudella de galets
Pinya amb pernil
Amanida variada
Cuixa de xai al forn amb patates, cebes, prunes i pinyons
12 grans de raïm de Cap d'Any
Les campanades, a tocs de cassola amb la mà de morter
Em sembla magdífic una entrada d'any amb un menú acompanyat d'uns tocs de casola i en un lloc com aquest.
ResponEliminaBON ANY MARINA!!!!!
ResponEliminaI BONA TAULA!!!!! UN MENU EXQUISIT
Menú per llepar-se'n els dits!, i les campanades a cop de morter a la cassola fa molt pel blog!!!! JA,JA,JA, estupendo!Una abraçada.
ResponEliminaCollons, així si que es crema el menú!! hahaha. Que fort lo teu celebrar en refugis de montanya el cap d'any. Algun dia hauria de pujar el Pedraforca abans que ja no ho pugui fer (per edat)
ResponEliminaMolt bon any.
Quin menú, devieu quedar ben plens! M'ha fet molta gracia la cassolada, una manera ben diferent de celebrar l'entrada d'any.
ResponEliminaUna abraçada i bon any
Un menú extraordinari i més si es te amb compte que és a un refugi de muntanya, aquesta tradició de les campanades amb cassola ja fa molts d’anys que és fa
ResponEliminaMolts petons