Ja n'ha passat un altre! El temps córre molt depressa i sense adonar-nos-en, ben aviat estarem engolint 12 raïm a ritme de campanades. Per a tots aquells que ja hi érem, i que seguirem aquí l'any 2012, molt bon desitjos!!!
Perquè ara n'és el temps, i per les seves indubtables qualitats nutritives i beneficioses de la salut, em va agradar molt la proposta d'Els fogons de la Bordeta a la Recepta del 15. Per això, hi poso un granet d'arena. Una truita de carxofes, però feta al forn. Què necessitem? Doncs això:
I un sobre de llevat en pols, un pessic de sal i 1/2 got d'oli d'oliva verge extra
El procediment és molt fàcil. D'entrada, heu de laminar la carxofa i fregir-la un xic a la paella, perquè d'aquesta manera ja la tindrem mig cuita abans d'enfornar. El següent pas és untar una safata per anar al forn amb oli, batre els ous, afegir-hi el sobre de llevat, barrejar-hi les carxofes, i introduir la barreja a la safata. Ho posem al forn (encès dalt i baix) durant 15 minuts a 200 ºC.
La truita, en cru
El resultat és aquest. I el muntatge és al vostre gust. Com que queda tan primera i uniforme, la podeu posar fàcilment en una xapata, o bé servir-la a dauets, com he fet jo. I llestos!
La truita, ja cuita
Mol bona truita.
ResponEliminaFELIÇ ANY NOU, MARINA
Feliç any, Lolines!!
ResponEliminahummm que delicia!!! Que maravilla de blog, hoy para acabar el año me hago seguidora tuya para no perderme nada en este año que empieza!
ResponEliminaun besito, MUYYY FELIZ NOCHE Y UN FELICÍSIMO 2012!!!
Nieves.
http://igloocooking.blogspot.com
Bravo, molt i molt original i gustosa aquesta truita!!! :DDD MOLT BON ANY!!!
ResponEliminaQuina presentació més divertida! Feliç entrada del 2012 tinguis, petons!! :)
ResponEliminaLa truita de carxofes és la que més m'agrada... i presentada així és la bomba!!!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar i MOLT BON ANY!!
Petonets
Sandra
No he fet mai la truita al forn, tot i això la de carxofes es la quer mes m’agrada
ResponEliminaMolt bon Any 2012
Mols petons
Bon any nou!!
ResponEliminaUna abraçada
Al forn doncs ha de quedar molt bona!
ResponEliminaEspero que hagis tingut una bona entrada d'any, i que el 2012 sigui un any fantàstic.
Una abraçada
Amb il.lusió i val a dir-ho, també amb "resaca", feliç 2mil12!
ResponEliminabon any nou, marina! estic segur que el 2012 serà un any fantàstic per a tu i per als que estimes.
ResponEliminaBon any per tu també Marina!
ResponEliminaUna presentació molt maca i divertida.
Un petonet
La truita de carxofes es deliciosa!!! l´has presentat d´una forma molt divertida. M´agrada!!! petons,
ResponEliminaMolt bona la truita de carxofes. Al meu marit li encanta. Molt bona la presentació.
ResponEliminaFeliç any nou per a tu també.
Petons.
Belén.
Surt un triangle i no es veuen les midesssss
ResponElimina