dissabte, 31 de desembre del 2011

Truita de carxofes al forn... i feliç any nou!


Ja n'ha passat un altre! El temps córre molt depressa i sense adonar-nos-en, ben aviat estarem engolint 12 raïm a ritme de campanades. Per a tots aquells que ja hi érem, i que seguirem aquí l'any 2012, molt bon desitjos!!!

Perquè ara n'és el temps, i per les seves indubtables qualitats nutritives i beneficioses de la salut, em va agradar molt la proposta d'Els fogons de la Bordeta a la Recepta del 15. Per això, hi poso un granet d'arena. Una truita de carxofes, però feta al forn. Què necessitem? Doncs això:

I un sobre de llevat en pols, un pessic de sal i 1/2 got d'oli d'oliva verge extra

El procediment és molt fàcil. D'entrada, heu de laminar la carxofa i fregir-la un xic a la paella, perquè d'aquesta manera ja la tindrem mig cuita abans d'enfornar. El següent pas és untar una safata per anar al forn amb oli, batre els ous, afegir-hi el sobre de llevat, barrejar-hi les carxofes, i introduir la barreja a la safata. Ho posem al forn (encès dalt i baix) durant 15 minuts a 200 ºC.

La truita, en cru

El resultat és aquest. I el muntatge és al vostre gust. Com que queda tan primera i uniforme, la podeu posar fàcilment en una xapata, o bé servir-la a dauets, com he fet jo. I llestos!

La truita, ja cuita


15 comentaris:

  1. Mol bona truita.

    FELIÇ ANY NOU, MARINA

    ResponElimina
  2. hummm que delicia!!! Que maravilla de blog, hoy para acabar el año me hago seguidora tuya para no perderme nada en este año que empieza!
    un besito, MUYYY FELIZ NOCHE Y UN FELICÍSIMO 2012!!!
    Nieves.
    http://igloocooking.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Bravo, molt i molt original i gustosa aquesta truita!!! :DDD MOLT BON ANY!!!

    ResponElimina
  4. Quina presentació més divertida! Feliç entrada del 2012 tinguis, petons!! :)

    ResponElimina
  5. La truita de carxofes és la que més m'agrada... i presentada així és la bomba!!!
    Moltíssimes gràcies per participar i MOLT BON ANY!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. No he fet mai la truita al forn, tot i això la de carxofes es la quer mes m’agrada
    Molt bon Any 2012
    Mols petons

    ResponElimina
  7. Al forn doncs ha de quedar molt bona!
    Espero que hagis tingut una bona entrada d'any, i que el 2012 sigui un any fantàstic.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Amb il.lusió i val a dir-ho, també amb "resaca", feliç 2mil12!

    ResponElimina
  9. bon any nou, marina! estic segur que el 2012 serà un any fantàstic per a tu i per als que estimes.

    ResponElimina
  10. Bon any per tu també Marina!
    Una presentació molt maca i divertida.
    Un petonet

    ResponElimina
  11. La truita de carxofes es deliciosa!!! l´has presentat d´una forma molt divertida. M´agrada!!! petons,

    ResponElimina
  12. Molt bona la truita de carxofes. Al meu marit li encanta. Molt bona la presentació.
    Feliç any nou per a tu també.
    Petons.
    Belén.

    ResponElimina
  13. Surt un triangle i no es veuen les midesssss

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...