divendres, 15 de juny del 2012

Còctel: el Rus Blanc


Aquesta és la meva proposta del mes de juny de Els fogons de la Bordeta i Xocolata Desfeta. No sóc gaire, o gens, de còctels, de fet, no sé mai per on posar-m'hi i, com molts i moltes de vosaltres heu dit, no és fàcil trobar tots els ingredients a casa, així en un plis-plas. Però, casualment, abans d'ahir vaig recuperar una ampolleta de vodka, autèntic, que vaig portar de la meva estada d'Ucraïna. Gràcies a aquesta petita ampolla se'm va encendre la llumeta i vaig pensar que podria preparar un dels còctels que havia tastat quan vaig ser a la península de Crimea (Ucraïna). En aquest cas, el vodka que vaig portar incorpora una mica de bitxo, però això encara li agafa d'afegir un toc de calor que vaig pensar que estaria bé. El còctel es diu... el RUS BLANC.

Ingredients:
1/2 parts de vodka
1/3 parts de licor de cacau
1/3 parts de nata líquida (la de muntar)
Gel picat (opcional)
Nou moscada ratllada

Per a preparar aquest còctel cal que poseu, en un pot que es pugui tancar amb tapa, o bé en una coctelera, és clar, tots els ingredients (també el licor de cacau que sí que vaig haver de comprar), excepte la nou moscada i el gel. Ho remeneu bé. Al cap d'1 minut hi afegiu el gel (jo no en tenia i vaig haver de posar la beguda a la nevera i llestos). I, quan ja ho teniu a punt busqueu una copa bonica, nosmalment d'aquestes triangulars per a còctels, i hi ratlleu una mica de nou moscada per sobre. I llestos! Espero que us hagi agradat.





18 comentaris:

  1. Mmmmm Marina, per ser que no estaves inspirades t'has lluit!! Crec que no l'he tastat mai, i li he de posar remei perquè deu ser boníssim!!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. No m'imagino el gust que té, però imagino que ben fresquet i amb moderació deu ser bo.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Doncs pinta molt be!!!!i amb el licor de cacao......:))) Petons

    ResponElimina
  4. Que original un còctel picant! Una mescla favulosa! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un toc picant accidental que hi va acabar de donar el bon gust! ;-)

      Elimina
  5. Nata, cacau...vas bé, vas bé...ja vinc, eh!

    ResponElimina
  6. Aquest deu ser per recuperar-se del fred d'aquelles terres??? jaja
    Petonets.

    ResponElimina
  7. UNa altre coctel ben original ............els hauré de provar de mica en mica que sino .......
    Petons

    ResponElimina
  8. mai he provat la nata als coctails i li ha de donar un punt moolt bo!! m'ho hauré d'apuntar per la propera nit coctelera!! jeje petons

    ResponElimina
  9. no he provado el vodka nunca,(sere un bicho raro¡¡) pero tu coctel seguro que lo provaria
    peto

    ResponElimina
  10. Hola Marina, per fi he fet la teva recepta de tortellinis amb salsa de sobrassada i espinacs: http://cocinabetulo.blogspot.com.es/2012/06/tortellinis-con-salsa-de-sobrasada-y.html
    Recepta boníssima.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh! M'alegro que t'hagin agradat! Ara mateix me'ls miro ;-)) Petonets!

      Elimina
  11. Nata molt curiòs, i la recepta en si, m'has deixat molt encuriosida amb la combinació d'ingredients, s'haurà de provar que te molt bona pinta.
    Una abraçada

    ResponElimina
  12. Hola,
    cap a pendents que el meu marit segur que li encantarà!!!!!!!Petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...