dijous, 20 de desembre de 2012

Truita de riu amb pernil i salsa de formatge amb pebre rosa


Avui us proposo un plat que, a més de molt bo, sa i gustós, és molt econòmic! Amb aquesta recepta participo al repte que us hem proposat els blocs Programa Quins Fogons! i Tapa't de tapes



Recordeu que teniu temps de participar-hi fins al gener. Heu d'enllaçar-nos la vostra recepta al facebook, a l'enllaç que us he posat més amunt i ens mencioneu a la publicació. Animeu-vos! Segur que entre tots podrem demostrar que amb pocs diners es poden fer meravelles!! Ah! I si ens podeu posar el cost que té la vostra recepta (aprox) genial!  Som-hi:

Ingredients (per a 2 persones)
2 truites de riu (2,40 €)
20 g de pernil salat (0,50 €)
api (0,10 €)
1 raig de vi blanc (0,40 €)
40 g formatge de cabra (0,30 €)
1/2 got de llet (0,10 €)
5 g pebre rosa (0,20 €)

Total: 4 euros (només 2 € per persona!)


Comencem a preparar el plat tallant l'api a trocets. Farcim l'interior de la truita amb el pernil i l'api i la salpebrem. 


A continuació, tanquem les truites i les immobilitzem amb un escuradents, perquè no ens vessi el farcit quan el posem al forn. El tindrem (el forn, preescalfat a 180 ºC). Abans de posar les truites a coure les salpebrerem per fora.


Quan faci cinc minuts que són al forn les regarem amb el vi blanc.


Les deixarem coure 10 minuts més. Mentrestant, preprararem la salsa de formatge posant el rul·lo, la llet, el pebre rosa i un pessic de sal a la cassola, ho remenem fins que el formatge quedi ben desfet. 


I ja pràcticament ho tinrem tot a punt! Traurem la truita del forn i li traurem els escuradents que l'aguantaven tancada. Servim la truita amb una base de salsa, i també en col·loquem una mica en un petit bol a banda, per si algú se n'hi vol afegir més. Bon profit!!












15 comentaris:

  1. Marina, econòmic però amb un resultat excel·lent!!! a veure si hi participo, aquests dies anem una mica atrafegats!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anima't, Teresa! Ens farà il·lusió! Bones festes.

      Elimina
  2. Reúne todos los requisitos, bueno,barato y fácil. Que tengas suerte

    ☾ °☆ ★ ° :. * . • ○ ° ★  . * ☆.  
      * . ☾°☆ FELIZ  ★ * °
    ¸. * ● ¸ . ☆ NAVIDAD ★ ☾°☆
    °☾°☆ ¸. * ● ¸ . ☾ °☆  ¸. *☾ ★

    JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  3. Gairebé sempre que faig truites les preparo amb pernil, queden bonissimes. Petons!

    Ana

    ResponElimina
  4. Saps que no he participat mai? me'n vaig a facebook a fer-hi un cop d'ull!
    La teva proposta és fantàstica, i de festa!
    Una abraçada i que passeu un feliç nadal!

    ResponElimina
  5. Fenomenal!!! Me encantan las recetas baratitas para comer bien y gastar poco, así que esta la agrego a favoritos pero ya! Gracias por compartirla!!

    ResponElimina
  6. Molt bo i realment anticrisis, amb pocs diners es poden fer maravelles.
    Una abraçada i bones festes.

    ResponElimina
  7. Una molt bona recepta anticrisi!!! fa molt temps que no menjo truita, i m´has fet venir ganes... la farem així. Petons, i Bon Nadal.

    ResponElimina
  8. bonissima propoosta! M'agrada la truita, aquesta recepta em recorda la recepta de truita a la navarra! I és un plat ben complet! petons i bones festes guapa!

    ResponElimina
  9. una de las mas buenas maneras de cocinar la trucha Marina
    Bon Nadal
    peto

    ResponElimina
  10. Una receta estupenda y económica, la trucha con jamón esta riquísima.
    Bon Nadal
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  11. Uauuuuu! Fantàstic. Però si és que no pares, no? Cada dia em sorprenen més les teves receptes. Petonets ben sans i ja de Nadal! :)

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...