dimarts, 19 de febrer de 2013

Crema de remolatxa amb mozzarela de búfala i ceba fregida


Aquest d'avui és un entrant, en forma de tapa, d'aquells que dius... què puc inventar? De ben segur que també us ha passat, que hi ha dies a la cuina que sou més creatius, que gairebé ens sentim artistes... i és que el menjar té tants bons colors, textures i possibilitats que... quan se'ns desperta aquell racó creatiu que tots tenim a dins poden sortir coses sorprenents i boníssimes, ho he de dir! El millor de tot és que la recepta d'avui no necessita fogons, és rapidíssima, i us sorprendrà en boca, us ho asseguro.

Intredients:
Una remolatxa bullida
mozzarela de búfala
ceba fregida deshidratada
curri
sal i pebre
oli d'oliva verge extra


El que farem primer serà triturar la remolatxa amb la batedora. Després, hi afegirem un pessic de sal i l'oli, que anirem afegint per a fer l'emulsió, com si féssim una maionesa. No us passeu d'oli, no gaire! Un mig got, més o menys.


Quan ja hi hagueu incorporat l'oli hi afegirem el comí. Aquesta espècie és molt digestiva i aquí ens hi va molt bé perquè la remolatxa no ho és gaire, de digestiva. Tot cap a dins!


Ara agafarem un plat fondo i disposarem la crema de remolatxa al fons. Al centre hi posarem un quart del formatge de búfala i hi repartirem arbitràriament la ceba. Un minut de repòs, no cal posar-ho a la nevera, i... a menjar! Podeu sucar-hi dips, tortitas, pita o pa, o bé tot directament cap dins! Us recomano, si ho feu d'aquesta última manera, que us mengeu la crema amb cullera. Bon profit!








29 comentaris:

  1. m'encanta la pinta que té, sobretot el contrast de colors! i a sobre amb mozzarella de bufala! un plat exquisit! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, guapa! ens va agradar molt, aquest invent... he he.

      Elimina
  2. un crema pendent de provar. m'agrada!
    Un abraçada, bonica!

    ResponElimina
  3. Muy original y el color es precioso. Besos.

    ResponElimina
  4. Aquesta crema tan virolada i alegre crec que la faré un dia a les peques...Amb tant de color i contrast, oblidaran que mengen "verdura"!!!
    I com a tapa, engalana qualsevol taula!!!
    Una abraçada Marina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, potser així els pots enganyar! Com a tapa és diferent, oi? però és que a més el sabor ens va encantar!

      Elimina
  5. Marina, esta crema tiene una pinta fantástica y que buen color, solo hay que ver la bonita presentación que le has puesto para que te entre por los ojos.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Marina, aquesta crema t'ha quedat preciosa! ^^ Amb el color característic de la remolatxa, el contrast amb el formatge i l'oli que surt pels voltants...
    Té molt bona pinta, sí senyor :)

    Molts petons ^^

    ResponElimina
  7. Avui anem de cremes, la teva fresqueta pel migdia i la meva calentoneta per la nit.
    Qué bona amb la ceba cruixent per sobre i amb tant de color es que crida l'atenció.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, la remolatxa té un color fantàstic!

      Elimina
  8. Que bona amb la cebeta cruixent.
    Petóns

    ResponElimina
  9. Tinc moooooooltes ganes de tastar la crema de remolatxa, ho he de solucionar aviat!;)
    Petons.

    ResponElimina
  10. una combinación curiosa y a la vez buena¡¡
    peto

    ResponElimina
  11. La crema de remolatxa només la he menjada freda, com un gaspatxo i ens agrada molt.

    per cert, en cada comentari em bateges amb un nom diferent, avui m'has posat Helena, heheh, sóc la Glòria!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. uix!! he he he... doncs perdona! Ara sí, memoritzat per sempre!! Petonets i gràcies.

      Elimina
  12. Osti tu, quina cosa més bona i vistosa! Amb la mozza de bufala ha d'estar irresistible! Petons!!

    ResponElimina
  13. Ets una bona inventora culinaria!!!! Quin contrast de colors tant bonic...
    Petonets

    ResponElimina
  14. La remolatxa i jo som amigues fa molt poc. Just demà publico que en porta molt diferent:)) mica en mica!!!! Petonets

    ResponElimina
  15. Un entrant ràpid i gustós
    Tinc certa curiositat per la mozzarela de búfala
    segons es diu és d'una qualitat superior
    encara no l'he probat
    que jo sàpiga

    salut i peles

    ResponElimina
  16. Molt bona combinació de colors, es tindrà de provar
    Petons

    ResponElimina
  17. El color ho diu tot: una fantàstica crema per tenir una energia inacabable.
    Com us cuideu parella,
    Nani

    ResponElimina
  18. Quina crema tan original! I si és tan fàcil és perfecta!!! petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...