Els d'avui són uns carbassons ben gustosos, fàcils de fer i lleugers. Com ja comença a ser habitual, els dilluns el Tapa't de tapes sempre us proposa receptes més aviat depuratives, que ens allunyin dels excessos del cap de setmana. Inevitablement... sempre ens passem una mica quan fem festa, oi? he he. La d'avui és una recepta 99 % vegetariana, tret del formatge. Som-hi.
Ingredients (per a dues persones)
2 carbassons rodons
Pastanagues
pebrot vermell
pebrot verd
formatge d'ovella curat
Comencem a preparar el plat tallant el caparró dels carbassons i els posem a coure al vapor durant 20 minuts, amb la tapa a sobre.
Mentrestant, comencem a coure les verdures, saltejant-les en un wok.
A continuació, traiem els carbassons del foc i els buidem la carn.
Afegim la carn al sofregit de verdures. Un cop cuites, les triturem.
Seguim farcint els carbassons rodons.
Un cop els tenim plens, posem unes tires de formatge curat d'ovella al capdamunt, tapem amb el mateix cap del carbassó, escalfem un minut al microones perquè se'ns desfaci el formatge una mica i ja ens el podrem menjar! Recipient i farcit, tot comestible!!
Genial, ja tinc la recepta de carbassons per aquesta temporada (fins ara els feia amb bolets i una mica de beixamel. M'agraden més aquests, sens dubte!!
ResponEliminapetons!! i gracies per la nova recepta!!
Tapa'T De Tapes: Carbassons Rodons Farcits De Verdures I Formatge >>>>> Download Now
Elimina>>>>> Download Full
Tapa'T De Tapes: Carbassons Rodons Farcits De Verdures I Formatge >>>>> Download LINK
>>>>> Download Now
Tapa'T De Tapes: Carbassons Rodons Farcits De Verdures I Formatge >>>>> Download Full
>>>>> Download LINK 7f
Els carbassons bomba!!!! Molt bons i perfectes per l'operació bikini!!! ptnts
ResponEliminaSAbes aún no hice estos calabacines y es que no los encuentro por el barrio ni en mi mercado.Son una monada y quedan rellenos en supresentación mini,idel
ResponEliminaMe llevo la receta para cada día,aunque hoy toque depurar.
Feliz lunes MArina ;))
Hola en el Lidlt hay
EliminaNo els he comprat mai, però em fan molta gràcia1 com ho deuen fer, amb motlle... Farcits així han de resultar boníssims! bona setmana!
ResponEliminaMolt bona recepta per dilluns, aquest carbassons son ideals per farcir !!
ResponEliminaPetons
Marina riquísimos, los hice un día parecidos y nos gustaron , ahora que me lo has recordado volveré a hacerlos como tu los has hecho.
ResponEliminaPetons
Ja ho pots ben dir, tot un detall per dilluns, Marina. I a més tenen una pinta boníssima. Que tinguis un bon dia.
ResponEliminaL'altre dia, precisament, vaig veure aquests carbassons rodons a la secció de fruiteria d'un super, i vaig pensar que eren fantàstics estèticament parlant...i mira, tu ja els hi has trobat una recepta fantàstica!!! Una abraçada!!
ResponEliminaUna recepte que ens va molt be per cuidar la línea,,,,que el solet ja comença a sortir....i mare meva...las curvetes tambè !!!
ResponEliminaPetonets.
Al principi em pensava que eren uns cactus!!! Quina presentació més mona...Però el farcidet els guanya en escreix, oi?
ResponEliminaAquests carbassons queden perfectes així farcits. I una presentació molt original.
ResponEliminaPetons
ummm una recepta molt saludable!!! aixo ens interesa per fer neteja del cap d semana
ResponEliminapetons
receptes amb vida
JO adaptaré la recepta als carbassons llargaruts.... quin tupper tant mono, diferent i a sobre menjable.
ResponEliminaFa dies que quan vaig al super em quedo mirant aquests carbassons tan macos i no m'atreveixo a comprar-ne, però amb aquesta recepta m'has convençut, quina pinta tan bona! petons
ResponEliminaEls trobo moníssims i molt suggerents aquests carbassons. Fa uns dies els vaig fer amb souffle i encara no he penjat la recepta. El farcit era molt bo però no se perquè els carbassons van quedar amb un gust amarg. Saps perquè deu ser?
ResponEliminaPotser és que ja eren vellets, Àgata...? Normalment, si són ben tendres no amargantegen... potser has de fer el mateix que amb l'albergínia, posar-los abans amb aigua i sal... a veure si així et va bé! Petons
EliminaHas dit formatge i verdures??!! menjaria aixo cada dia de la meva vida!! m'encantaa!! ptons
ResponEliminaNo podem demanar rés més, es un plat sà, saborós i amb una presentació que queda molt bé. Dona gust cuidar-se.
ResponEliminaPetons.
Una recepta sana i molt bona
ResponEliminaNo havia vist mai aquest tipus de carbassons. Són ideals per presentacions originals i receptes tan bones com la que ens acabes de presentar. Petonets
ResponEliminaUn farcit ideal!!! veurem si aquesta temporada puc trobar-ne d´aquests rodons... m´encanten. Petons
ResponEliminaAquests carbassons són una monada, queden preciosos i super elegants.
ResponEliminaPrecisament ahir jo també vaig cuinar carbassons!
I la blaklava de xocolata amb festucs té un pinta tremenda!
Ens veurem avui a la UES? ;)
Ens veurem, sí! Fent activitats diferents, és clar!! ha ha ha
EliminaEspectacular Marina!!! Un besoteeee :)
ResponEliminaUna excel·lent proposta amb una presentació de luxe.
ResponEliminaAquests carbassons rodons són maquissims i així farcits tot un vici, segur! Fa temps que tinc ganes de provar de farcir-ne, així que ja em guardo la recepta ;)
ResponEliminaUn petonet!
M'agrada molt com us cuideu!
ResponEliminaNani
La trobo molt original, i el contingut boníssim!
ResponEliminaUna abraçda
Una recepta molt sana, i és justament el que buscava per aprofitar uns carbassons rodons que m'ha portat a casa el meu proveïdor de verdures! No sabia què fer amb uns carbassons tan bonics... em sabia greu tallar-los i ja està... Els havia de farcir d'alguna cosa!
ResponEliminaSi no tenim per fer-los al vapor, els podem bullir uns minuts? Abans de buidar? Gràcies. Per cert, algú preguntava abans on trobar-los, a l'origen ametller sovint en tenen
ResponEliminaTapa'T De Tapes: Carbassons Rodons Farcits De Verdures I Formatge >>>>> Download Now
ResponElimina>>>>> Download Full
Tapa'T De Tapes: Carbassons Rodons Farcits De Verdures I Formatge >>>>> Download LINK
>>>>> Download Now
Tapa'T De Tapes: Carbassons Rodons Farcits De Verdures I Formatge >>>>> Download Full
>>>>> Download LINK uj