divendres, 5 de juliol de 2013

Pomes al forn amb cor de xocolata blanca sobre galeta cruixent



Si voleu fer unes postres diferents en un sopar d'aquells que s'organitzen amb amor, i ja teniu pensats els aperitius, els primers, i fins i tot els segons, però no sabeu què coi fer de postres, perquè en aquest cas busqueu una cosa fàcil, econòmica i ràpida, que no requereixi massa temps de preparació i que es pugui tenir fet amb antel·lació. Ja ho tenim! Feu aquestes pomes que ja veureu que són... tota una temptació.

Ingredients:
1/2 de poma golden per persona
2 trossets de xocolata blanca de postres
galetes cruixents (tipus muesli)
Sucre morè

Comencem pelant la poma, i la partim per la meitat, de través, és a dir, en un costat ens quedarà la cua i a l'altre el peu. En buidarem el cor, de manera que per dins la poma tingui prou espai perquè hi càpiga la xocolata. Així:


Seguirem la recepta esmicolant la galeta a sobre un plat que pugui anar al forn. I, al mig, hi col·locarem dos trossets de xocolata blanca per fondre (aquesta és la de postres Nestlé). La taparem amb una meitat de poma, ja buidada de cor i pinyols.


I ho empolsarem amb una mica de sucre morè. Després, folrarem el platet, talment com si féssim una papillote.


Posarem les pomes al forn, tapades amb el paper d'alumini, durant 20 minuts a 200 ºC. 


Passat aquest temps, traurem el paper d'alumini dels platets i courem 5 minuts més al forn, en posició grill, perquè se'ns torri una mica la poma per sobre. I ja les tindrem a punt! Aquest plat se serveix calent, perquè d'aquesta manera la xocolata fa com en el coulant, és líquida. Però ho podem tenir preparat molt abans, ja tapat, cuit i al forn. ho posarem a escalfar 5 minuts abans d'arribar a les postres i llestos! Què, us animeu?



















31 comentaris:

  1. Ohhh que sorprendente manzana,me encantó MArina!

    ResponElimina
  2. el punt de xocolata blanca fa que passi d'una simple poma a una exquisitesa, i amb el toc de de galeta es brutal! molt bona idea . petons

    ResponElimina
  3. A de ser molt bona aquesta recepta, Marina. M'agrada pel senzilla que és de fer. Aquesta me l'apunto. Que tinguis un bon dia. :)))

    ResponElimina
  4. Me parece un postre riquísimo y sin complicaciones. Besos

    ResponElimina
  5. Què original Marina!

    És com un coulant, però en versio 'frutil', jeje!

    Petons!

    ResponElimina
  6. Que fàcil!!! Moltes gràcies per compartir-ho, ja en tinc una més al cabàs!
    Petons i molt bon cap de setmana, guapa!!!

    ResponElimina
  7. Mira potser així aconseguiria que algú que jo sé mengi fruita!! Una gran recepta, m'encanta!!!
    Petonets bonica

    ResponElimina
  8. Ostres, quines postres més senzilles I què bones han d'estar! Com disfrutarem aquesta tardor, quan collim les mançanes de casa!

    ResponElimina
  9. uf m'encanta!!!! i a més tinc pomes per donar i per vendre!

    ResponElimina
  10. Unes postres senzilles però espectaculars, crec que l'afegiré una bola de gelat de xocolata negra! Petons,
    Pilar

    ResponElimina
  11. Amb la xocolata blanca m'ha encantat! petons

    ResponElimina
  12. Es molt original, la galeta ha de fer que sigui cruixent i junt amb la dolçor de la xocolata blanca un conjunto molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  13. aquestes poma amb el cor de xocolata i el cruixent de la galeta és boníssima!!!

    ResponElimina
  14. M'agrada molt aquesta resepta ,potser la intentaré de fer amb chocolata negra ,que la blanca no te tirada a casa.
    Un petó

    ResponElimina
  15. que agradable sorpresa interior, una estupenda combinacion con la galleta crujiente
    Bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  16. Marina, unes postres diferents i super-bones

    ResponElimina
  17. Marina, fàcils i bones. I que bonica és la poma per dins!
    Bon cap de setmana!
    Nani

    ResponElimina
  18. Quin postre mes bo amb el cor de xocolata i a mes molt senzilles.
    Bon cap de sermana, guapa

    ResponElimina
  19. Uau, quina recepta més original i soprenent! Unes pomes coulant!!! M'ho apunto, perquè ho trobo super fàcil i molt diferent.

    ResponElimina
  20. M'agrada esta recepta Marina! fàcils i bastant sanotes! Marta

    ResponElimina
  21. Oooooooh!!! Mare meva, ha de ser boníssim!! Aviam si aquesta setmana podem reproduir la recepta.
    Gràcies per compartir-la, Marina.

    Manel

    ResponElimina
  22. Ostres Marina, quina passada de recepta!! ho té tot: fàcil i boníssima!! Mmmm pomes al forn, xocolata... M'encanta!! ^^

    ResponElimina
  23. Quina cosa mes golosa!!!!! pomes al forn, xocolata, galetes...una molt bona combinació, i molt bé amb aquest pas`per pas!!!!
    Bona semana!!!!!

    ResponElimina
  24. Marina, que be que t'ha quedat i molt ben explicat!!! Felicitats.

    ResponElimina
  25. Quines postres més bones, Marina!
    ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  26. Unes pomes sorpresa espectaculars!!! M'encanta el llit de galeta cruixent!

    ResponElimina
  27. esto tiene q estar de muerte!!! vaya postre mas rico q has hecho!!!

    ResponElimina
  28. uuuoooo que bones i originals!!! m'encanta la poma al forn i trobo que aquesta recepta es d'allo mes facil i original!! m'encanta!!!

    ResponElimina
  29. !!Para morirse del gusto mientras te comes una!!!. Absolutamente deliciosas.

    besiness

    ResponElimina
  30. Que original aquesta recepte! M'encanta!

    ResponElimina
  31. Sin duda una receta ganadora , enhorabuena !! , petons !!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...