Si voleu fer unes postres diferents en un sopar d'aquells que s'organitzen amb amor, i ja teniu pensats els aperitius, els primers, i fins i tot els segons, però no sabeu què coi fer de postres, perquè en aquest cas busqueu una cosa fàcil, econòmica i ràpida, que no requereixi massa temps de preparació i que es pugui tenir fet amb antel·lació. Ja ho tenim! Feu aquestes pomes que ja veureu que són... tota una temptació.
Ingredients:
1/2 de poma golden per persona
2 trossets de xocolata blanca de postres
galetes cruixents (tipus muesli)
Sucre morè
Comencem pelant la poma, i la partim per la meitat, de través, és a dir, en un costat ens quedarà la cua i a l'altre el peu. En buidarem el cor, de manera que per dins la poma tingui prou espai perquè hi càpiga la xocolata. Així:
Seguirem la recepta esmicolant la galeta a sobre un plat que pugui anar al forn. I, al mig, hi col·locarem dos trossets de xocolata blanca per fondre (aquesta és la de postres Nestlé). La taparem amb una meitat de poma, ja buidada de cor i pinyols.
I ho empolsarem amb una mica de sucre morè. Després, folrarem el platet, talment com si féssim una papillote.
Posarem les pomes al forn, tapades amb el paper d'alumini, durant 20 minuts a 200 ºC.
Passat aquest temps, traurem el paper d'alumini dels platets i courem 5 minuts més al forn, en posició grill, perquè se'ns torri una mica la poma per sobre. I ja les tindrem a punt! Aquest plat se serveix calent, perquè d'aquesta manera la xocolata fa com en el coulant, és líquida. Però ho podem tenir preparat molt abans, ja tapat, cuit i al forn. ho posarem a escalfar 5 minuts abans d'arribar a les postres i llestos! Què, us animeu?
Ohhh que sorprendente manzana,me encantó MArina!
ResponEliminael punt de xocolata blanca fa que passi d'una simple poma a una exquisitesa, i amb el toc de de galeta es brutal! molt bona idea . petons
ResponEliminaA de ser molt bona aquesta recepta, Marina. M'agrada pel senzilla que és de fer. Aquesta me l'apunto. Que tinguis un bon dia. :)))
ResponEliminaMe parece un postre riquísimo y sin complicaciones. Besos
ResponEliminaQuè original Marina!
ResponEliminaÉs com un coulant, però en versio 'frutil', jeje!
Petons!
Que fàcil!!! Moltes gràcies per compartir-ho, ja en tinc una més al cabàs!
ResponEliminaPetons i molt bon cap de setmana, guapa!!!
Mira potser així aconseguiria que algú que jo sé mengi fruita!! Una gran recepta, m'encanta!!!
ResponEliminaPetonets bonica
Ostres, quines postres més senzilles I què bones han d'estar! Com disfrutarem aquesta tardor, quan collim les mançanes de casa!
ResponEliminauf m'encanta!!!! i a més tinc pomes per donar i per vendre!
ResponEliminaUnes postres senzilles però espectaculars, crec que l'afegiré una bola de gelat de xocolata negra! Petons,
ResponEliminaPilar
Amb la xocolata blanca m'ha encantat! petons
ResponEliminaEs molt original, la galeta ha de fer que sigui cruixent i junt amb la dolçor de la xocolata blanca un conjunto molt bo.
ResponEliminaPetons.
aquestes poma amb el cor de xocolata i el cruixent de la galeta és boníssima!!!
ResponEliminaM'agrada molt aquesta resepta ,potser la intentaré de fer amb chocolata negra ,que la blanca no te tirada a casa.
ResponEliminaUn petó
que agradable sorpresa interior, una estupenda combinacion con la galleta crujiente
ResponEliminaBon cap de setmana
peto
Marina, unes postres diferents i super-bones
ResponEliminaMarina, fàcils i bones. I que bonica és la poma per dins!
ResponEliminaBon cap de setmana!
Nani
Quin postre mes bo amb el cor de xocolata i a mes molt senzilles.
ResponEliminaBon cap de sermana, guapa
Uau, quina recepta més original i soprenent! Unes pomes coulant!!! M'ho apunto, perquè ho trobo super fàcil i molt diferent.
ResponEliminaM'agrada esta recepta Marina! fàcils i bastant sanotes! Marta
ResponEliminaOooooooh!!! Mare meva, ha de ser boníssim!! Aviam si aquesta setmana podem reproduir la recepta.
ResponEliminaGràcies per compartir-la, Marina.
Manel
Ostres Marina, quina passada de recepta!! ho té tot: fàcil i boníssima!! Mmmm pomes al forn, xocolata... M'encanta!! ^^
ResponEliminaQuina cosa mes golosa!!!!! pomes al forn, xocolata, galetes...una molt bona combinació, i molt bé amb aquest pas`per pas!!!!
ResponEliminaBona semana!!!!!
Marina, que be que t'ha quedat i molt ben explicat!!! Felicitats.
ResponEliminaQuines postres més bones, Marina!
ResponEliminaptnts
Dolça
Unes pomes sorpresa espectaculars!!! M'encanta el llit de galeta cruixent!
ResponEliminaesto tiene q estar de muerte!!! vaya postre mas rico q has hecho!!!
ResponEliminauuuoooo que bones i originals!!! m'encanta la poma al forn i trobo que aquesta recepta es d'allo mes facil i original!! m'encanta!!!
ResponElimina!!Para morirse del gusto mientras te comes una!!!. Absolutamente deliciosas.
ResponEliminabesiness
Que original aquesta recepte! M'encanta!
ResponEliminaSin duda una receta ganadora , enhorabuena !! , petons !!
ResponElimina