dijous, 20 de març del 2014

Enrotllats de pernil dolç amb gírgoles saltades amb alfàbrega


La d'avui és una recepta molt i molt fàcil de fer, que us podeu menjar freda o calenta, i que gairebé agradarà a tothom. Si no sabeu massa quines tapes o aperitius fer en un dinar familiar, pot servir-vos d'idea.

Ingredients:
Pernil dolç tallat prim
Gírgoles fresques
Alfàbrega fresca
1 all
Anet en espècie


El que fem primer és tallar a daus les gírgoles, saltar-les amb oli i un pessic de sal i, quan comencin a enrossir-se, hi afegim l'alfàbrega fresca picada i l'all laminat i picat. Seguim coent fins que tots els ingredients s'integrin. Aquest serà el farcit del nostre "caneló". 


Anem omplint el caneló, fins que a ull veiem que ja el podem enrotllar. 


Un cop els tenim enrotllats, els reguem amb oli d'oliva i hi empolsinem un xic d'anet en espècie. I ja estaran a punt per consumir! Amb coberts o... amb els dits i tot!







17 comentaris:

  1. M'encanta aquest plat Marina! Fàcil i ràpid de fer, i ben bo! Crec que és una proposta molt adient per a començar un àpat!

    Petons!

    ResponElimina
  2. Quins rotllets més bons!!! i ben fàcils!! petó

    ResponElimina
  3. Genial, mira que és senzill però han de quedar uns rotllets ben gustosos!
    petonets

    ResponElimina
  4. Què bons aquests enrotllats! i si a més són ràpids de fer i sans, no pot demanar-se més! un petó!

    ResponElimina
  5. un entrante facilito de hacer xo bien rico q esta!!! me encanta la idea

    ResponElimina
  6. Que interessant, amb les girgoles ha d'estar boníssim! M'ho apunto.

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  7. Original i ben gustosa!
    I tot el què porta alfa`brega, a mi m'encanta :)

    ResponElimina
  8. Mira que he fet rotllets amb diferents farcits, però no amb gírgoles, em semblen molt bons.
    Petons.

    ResponElimina
  9. quina gracia!! jo ho farceixo de ensaladilla!! aixi tambe m'agradaria molt ! quin toc li has donat més bo! petons

    ResponElimina
  10. original,facil y buenos
    Bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  11. Pues una cena sencilla y ligera. Las setas son de lo más apetitoso. Un besote.

    ResponElimina
  12. Jo amb els dits mateix, què bons han d'estar aquests canalons. I amb una miqueta de sucre cremat pel damunt, què et sembla? Petons.

    ResponElimina
  13. Que bons que tenen de ser i tant ben explicat.
    Felicitats!!! Marina.

    ResponElimina
  14. M'encanta el plat i sobretot, la seva estètica...aquest farcit fosc, enrotllat del rosa del pernil dolç...esplèndid! Petons!

    ResponElimina
  15. molt bons Marina! A vegades com més senzill és, millor!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...