dimarts, 3 de febrer del 2015

164a Fira de la Candelera - dissabte 31 de gener -


Un any més, no ens hem volgut perdre la magnífica Fira de la Candelera de Molins de Rei, on productors d'arreu de l'Estat ofereixen una gran varietat dels seus productes. L'any passat ja hi vam anar, com us vaig explicar aquí, i vam disfrutar tant que vam tenir claríssim que enguany hi tornaríem. Sí que és cert que al 2014 vam poder gaudir d'un dels tastos de la Fira de Vins i Caves que té lloc durant tota la setmana a Molins en el marc d'aquesta celebració i que aquesta vegada no ho hem trobat prudent, tenint als braços una filla tan petita encara, he he he. Així que hem optat per fer la visita lliurement i durant tot el dissabte, al nostre ritme, amb calma i assaborint cada una de les parades que aquest dia, i també el dia 30 de gener i 1 de febrer es van poder trobar pels carrers del transformat població de Molins de Rei.

He de valorar la fira, novament, com una gran fira i de visita obligada per a totes aquelles persones amants del bon menjar i el bon vi. En aquesta 164a edició, la ciutat ha acollit la fira de vins i caves, mostra de bestià, fira d'alimentació, de brocanters i col·leccionistme, d'artesans, d'encants, comercial, industrial, de l'automòbil, d'entitats, jove, de les arts, de la natura, de la innovació, filatèlica i numismàtica i planter. També, com a novetat, hi ha hagut instal·lades unes roulottes on s'ha ofert el que ara està tan de moda, el food track. No és poca cosa, oi? 

Una de les millors coses, al meu entendre, d'aquesta fira és que els preus són molt ajustats al que correspon al producte. I és que, segons com, hi ha fires que inflen els preus a xifres astronòmiques només perquè són a fires... En aquesta fira de Molins, els productors venen a molt bon preu i això val la pena tenir-ho en compte a l'hora de firar-se! Fins i tot, si teniu jardí o un terreny d'horta, hi podreu adquirir arbres fruiters, planters i planta decorativa a un valor molt econòmic.

Aquí teniu un resum fotogràfic de la fira tal i com nosaltres la vam viure. Espero que us agradi i us animeu a venir a la fira l'any que ve, que la cosa promet!



ç




A més de la fira, hi podreu trobar concursos diversos, tastos, i encara més coses que segur que em deixo! Gràcies, Jordi Beumala, per animar-nos de nou a venir! 








11 comentaris:

  1. Amb el que m'agraden les fires i no hi he anat mai... una amiga va anar-hi i va venir encantada, a veure si l'any que ve es pot... ! petons

    ResponElimina
  2. Yo tampoco he ido nunca, pero tal como lo explicas dan gamas de acercarse. Un beso

    ResponElimina
  3. Ostres... ja ha passat un any? l'any passat al llegir la teva crònica vaig pensar "l'any vinent hi aniré" i ja veus, se m'ha passat altre cop! un petó!

    ResponElimina
  4. Si vais en coche ya podéis ir un día antes, de lo contrario no sabréis donde dejarlo. Yo me di la vuelta.
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ana, hi ha un super parking habilitat a l'entrada del poble i sempre hi ha lloc, pk hi ha gent que marxa o arriba. Fixa't-hi l'any que ve, que la fira val molt la pena!!

      Elimina
    2. Ana, hi ha un super parking habilitat a l'entrada del poble i sempre hi ha lloc, pk hi ha gent que marxa o arriba. Fixa't-hi l'any que ve, que la fira val molt la pena!!

      Elimina
  5. Es una feria que la tengo a 10 km de casa y siempre voy.Y encuentro aparcamiento siempre¡
    Peto

    ResponElimina
  6. Una fira estupenda, gracies per compartirla amb tots nosaltres.
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Mare meva! si fa anys que hi vaig! És una fira imprescindible pels baix llobregatins....

    ResponElimina
  8. L'any que ve no me la puc perdre! Quina enveja! Petonarros!

    ResponElimina
  9. Que bé que t'ho passes Marina! Una fira ben xula, a veure si l'any que ve m'animo i hi vaig, un petó bonica!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...