dimarts, 22 de març del 2016

Llonganissa d'enganyifa ("trampantojo")


Avui us proposo un altre joc. Un trampantojo que us pot convertir una llonganissa o morcilla en unes postres dolces de xocolata. Que no us ho creieu? Doncs aquí mateix en teniu una prova visual, perquè el que veieu a la imatge és, ni més ni menys, que això que us dic. I si voleu preparar-ho i sorprendre els convidats, el que heu de fer és seguir aquesta recepta.


Ingredients:
2 rajoles xocolata fondant negra
100 g d’arròs inflat
100 g de mantega
150 g  nata per cuinar
100 g de sucre llustre





En un bol, posem la mantega amb la xocolata i ho fonem al microones o al bany maria. En un cassó, escalfem una mica la nata líquida. Mentrestant, preparem l’arròs inflat. 





A continuació, barregem tots els ingredients i els introduïm en una bossa transparent d’autotancament. Compactem bé la bossa fins al final o ho envasem al buit i ho posem a la nevera durant 24 h.



Al dia següent, quan ho traiem de la nevera, ho enfarinem amb sucre llustre. I ho tallem a rodanxes per menjar! Si voleu enganyar els comensals, acompanyeu la llonganissa amb un xoriç i un formatge blau i... no fallareu! ;-)










4 comentaris:

  1. Doncs dóna el "pego"! la llàstima és que ara no li va bé amb el pa amb tomaca que havíem preparat! jeje! Marta

    ResponElimina
  2. Ei, a més el xocolata del trampantojo lliga perfectament amb el salat dels embotits... Hi posem una mica de pa amb tomàquet?

    ResponElimina
  3. Si els xurro-patata em van encantar...aquesta llonganissa no et pots ni imaginar! Es mereix una ovació!!! Petonarros!

    ResponElimina
  4. Te ha quedado fantástica, enhorabuena.
    Besos

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...