dimecres, 13 de juliol del 2016

Magdalenes amb xarop de nabius i auró


Aprofitant que aquests dies encara estic de vacances, m'he preparat un bon berenar: magdalenes de la recepta de la Glòria Baliu, que tant m'agraden,  i ben acompanyada en la preparació per la mini xef Arlet, que hi ha posat totes les seves ganes... ja ho veureu, i gana també, quan les magdalenes han estat a punt!


Aquesta vegada, i com a novetat al blog, he banyat les magdalenes amb un xarop que he preparat a casa, amb els productes que Natur Import em va fer arribar, un cop vaig haver conegut personalment l'empresa a la darrera fira Alimentària 2016, on hi tenien estand.


Per preparar el xarop de nabius i auró he fet servir un suc de navius vermells ameicans, 100 % suc, i l'he posat en un cassó a escalfar, a foc mig, amb unes 3 cullerades de xarop d'auró i palma. L'he deixat fins que reduís i agafés textura de xarop.


A continuació, he preparat les magdalenes:

150 g de farina
150 g de sucre
3 ous
150 de mantega
pell de taronja ratllada


En un bol, hem batut els ous amb el sucre, fins que blanquegin els ous. A continuació, hi afegim la farina i la mantega, ja pomada. Ho tornem a remenar bé. Quan la massa sigui homogènia, preparem uns motlles de paper de magdalena i els repartim a sobre la safata de forn.


Finalment, ratllem una mica de pell de taronja i la incorporem a la massa. Posem a coure aquesta massa de les magdalenes, ja repartida als motlles, a 170 g durant uns 20-25 minuts.


I ja tenim les magdalenes a punt! Les acompanyem amb un xarop de nabius i auró i... a gaudir!









2 comentaris:

  1. >Uy si l'Arlet fa aquesta cara de ben segur que estan boníssimes!!!

    ResponElimina
  2. Les magdalenes ben banyades han de ser delicioses...i l'Arlet versió cuinera per menjar-se-la! Petonarros!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...