divendres, 1 de juliol del 2016

Una parell d'ous. Record d'un casament irrepetible

I ecològics... un parell d'ous, Regal per un dia molt especial. Obsequi als convidats del nostre casament. El del Manel i meu.  El dia més feliç de la meva vida, el dia més màgic de Sant Joan... podria seguir, i seguir, i seguir sense cansar-me de repetir com en sóc de feliç, al costat d'un home com ell, que m'ha sabut acompanyar de la manera que jo més hagués pogut desitjar mai, i que m'acompanya ara, ja amb l'enllaç al sac, després que el passat 24 de juny contraguéssim matrimoni. Ho vam celebrar al costat d'una seixantena de convidats, comptant-hi la família i amics, i vam escollir un espai immillorable, Ca l'Esteve. I dic immillorable perquè allà hi tenim, sempre atents i generosos, els nostres amics Xesco i Maria, i els seus fills Júlia i Marc, de qui la nostre petita Arlet té autèntica devoció. També per a ells, per a dedicar-los aquests petits però grans moments, vam decidir celebrar la festa de la gastronomia, la nostra festa, i la festa del futur.

Jo tenia molt clar l'obsequi que donaríem als convidats, havia de ser quelcom comestible,  venim d'on venim nosaltres, cuiners d'afició i amb devoció pel tema... he he he. I vam aprofitar a recollir uns ous ecològics deliciosos i grossos de la Granja La Roca, que just el diumenge anterior havia obert les portes al públic en el marc de la proposta Benvinguts a Pagès, una proposta impulsada per la Generalitat de Catalunya. Ous de gallines en llibertat, com ho som també nosaltres, o com a mínim, així ens sentim...

La Granja Roca és una petita explotació dedicada a la producció d’ous ecològics. S'ubica en una pineda a la Masia La Roca, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. Amb la ubicació de la granja al Parc, s''obliguen a la protecció dels espais naturals i a la preservació del medi ambient.

Allí vam recollir els ous que se n'anirien cap a les bossetes que havíem preparat per a tothom:
I ara us deixo amb unes imatges que explquen com vam fer-ho per a recollir els ous:


I un cop fet el resum gràfic de la recollida d'ous, us deixo amb el resum gràfic d'algunes imatges del casori. Amb el que faig un punt i a part perquè, ara sí, ens mereixem unes mini vacances per a disposar lliurament també d'aquesta felicitat amb el Manel i la petita Arlet.

Els tres germans (Lara, Aleix i Arlet), el Manel (el pare) i jo. 


T'estimo! 


*** Fotos del casament de la cosina fotògrafa Helena Deu 


Gràcies a tothom: Aleix, Lara, l'àvia Dolors, la Cristina, el Jordi, la Martina, la Maria, el David, la Mariona, Jordi, Ivan, Clara, David, Mariona, Carlota, Jordi, Biri, Helena, Àlex, Anna, Carla, Gerard, Ma Teresa, Francisco, Arnau, Clara, Jaume, pare,l'Imma, la mare, Júlia, Cristina, Eugeni, Toni, Cristina, Anna, Raül, Carla, Conxi, Xavi, Elba, Nel, Maria, Xesco, Júlia, Marc, Mar, Rob, Júlia, Peter, Mai, Ton, Òscar , Cris, el Manel, la Montse, el Dome, l'Anna, el Kike, la Marga, Sou fantàstics!

Fins a la tornada!  




10 comentaris:

  1. Enhorabona Marina!!! Que sigueu molt i molt feliços!!!! Petons

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats a tots dos, es un dia molt emocionant, esteu tots guapíssims.
    El detall dels ous pels convidats es molt original.
    I ara us toca un bon descans.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Que originals que sou! Jeje! Sigueu molt feliços i disfruteu! Una abraçada! Marta

    ResponElimina
  4. Que originals que sou! Jeje! Sigueu molt feliços i disfruteu! Una abraçada! Marta

    ResponElimina
  5. nomes puc dir una cosa independent de que haigiu regalat els nostres ous....felicitats per sortir de lo que diu la majoria de gent que hem de fer. Heu fet lo que realment voleu i aixo es motiu de celebracio.
    espero tornar-vos a veure.

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats Marina!!! que sigueu molt feliços i mengeu molts niços!!!! una petonàs!!!

    ResponElimina
  7. Enhorabona pel casament, per cert genial la idea dels ous com a detall, molt original i molt vostre :) Que us vagi molt bé, petons :)

    ResponElimina
  8. Marina, moltíssimes felicitats!
    Quina foto mes bonica, la ultima d'aquest reportatge!!
    Ja veig que esteu gaudint molt del viatge!
    Petons per tots tres.

    ResponElimina
  9. Moltes Felicitats Marina, Manel i petita!!
    Un bon estiu!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...