dijous, 1 de setembre del 2016

Crispetes d'arròs venere especiades

S'acaben les vacances i tot torna a semblar rutina, tot i que no és mai del tot el mateix. Cada vegada que s'acaben els dies de descans, els viatges, les vesprades que mai s'acaben i els matins llargs i mig endormiscats jo somnio que no torno mai al mateix lloc. I recomençar la feina i fer-nos altre cop amics d'allò que ja coneixem sembla més facil. Però com ja dic, mai no tornem al mateix lloc ni de la mateixa manera. 

Aquest és el cas d'aquestes crispetes, que tot i ser-ho i fer-ne olor, han canviat perquè ja no són les que havia fet fins ara, de blat de moro torrat i inflat. Aquestes que avui us explico són d'arròs, i per més interès, d'arròs venere, que és un arròs integral de color negre, com podeu veure, molt emprat a la regió italiana. Us emplaço al blog Directo al paladar, per a saber-ne una mica més. 

A casa, ja n'hem cuinat alguna vegada, d'aquest arròs. De fet, hi ha una marca comercial molt coneguda que en ven, o sigui que ja és menys difícil de trobar que fa uns anys. El que no havia provat mai és fer-ne crispetes. També ho he intentat amb una arròs bomba però no ha resultat, ja que m'ha quedat massa dur per a menjar-lo sense rosegar gaire. Suposo, però, que amb arròs llarg salvatge quedarà igualment bo, en format crispeta.

Ingredients:
Arròs venere
Oli de girasol
Sal
Espècies: curri, pebre vermell picant de la Vera, anet, altres

Aquesta recepta és molt fàcil de preparar. Us cal un cassó, oli de girasol ben calent i l'arròs. El tireu a dintre, i tingueu a punt una escumadora, perquè en un minut l'arròs ja s'haurà inflat i l'haureu de retirar. El deixeu assecar a sobre un paper absorvent. Salem l'arròs inflat al nostre gust, i el finalitzem especiant-lo amb el que més ens agradi. En aquest cas, amb curri, pebre de la Vera i anet. 


Doncs ja ho tenim a punt! No em direu que no és fàcil de fer? Ja no tenim excusa per agafar-nos amb alegria aquesta tardor que se'ns acosta. Que aprofiti! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...