dimarts, 7 de març de 2017

Trena de taronja i xocolata


Aquesta setmana he estat golafre... tenia ganes de fer-me alguna pasteta dolça d'aquestes que, a vegades, poden transformar un mal dia en un dia esplèndit. Petits plaers que ens podem permetre, només, de tan en tan. L'elaboració d'aquesta trena és taaan fàcil que us serà difícil resistir-vos a intentar-la fer. La recepta és original del Xavier Barriga. Al seu llibre 'Brioxeria' en podreu trobar una versió, que ell ha fet amb un farcit diferent al que ara he escollit jo.


Ingredients:
Una làmina de pasta de full
melmelada de taronja especiada
xocolata fondant
1 ous per pintar la massa


Partirem la massa de pasta de full en dues meitats i farcirem un dels costats amb la  melmelada de taronja i la xocolata. Col·locarem l'altra meitat de massa a sobre i dividirem el resultat en tres parts, de través.


ara, farem tres tires, col·locarem la part central a sota i, a sobre, les dues del costat, i les anirem trenant. 


Un cop trenades, les pintarem amb ou batut. 


Prèviament, hem escalfat el forn. Courem la massa durant uns 25 minuts a 170 ºC. I ja la tindrem a punt! Bon profit!



 



2 comentaris:

  1. Aquest llibre és garantia de què tot sortirà bé. Una trena impressionant.

    ResponElimina
  2. T'ha quedat genial, jo també tinc el llibre i fa temps que la vull fer!!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...