dijous, 27 de desembre del 2018

Aperitiu amb paté, préssec i pistatxos

Avui us parlo d'un aperitiu que vaig estrenar per Nadal i que va tenir molt èxit. De ben segur que el repetirem a casa perquè, a més de boníssim, és ben fàcil de fer. Mireu, mireu:



Es tracta d'unes torradetes de xapata untades amb paté, si pot ser, del bo d'oca. I préssec amb almívar torrat (passeu-lo tallat a làmines per la paella) i remateu la torradeta amb pistatxos salats trinxats. Ho regueu amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra i... ja ho teniu preparat! Fàcil, oi?

2 comentaris:

  1. Marina... quina barreja de sabors més espectacular!!!.
    Em crida molt l'atenció.
    Salutacions,
    :)

    ResponElimina
  2. Aquesta combinació de sabors fa molta patxoca...
    Queda anotada.

    Una abraçada.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...