Avui us proposo una tapa d'aprofitament. Els qui em coneixeu ja sabeu que hi tinc tirada, en aprofitar-ho tot. Aquestes croquestes estan farcides de conill i verdures, un conill que vam fer l'altre dia a la brasa, sencer, i del que ens van sobrar les cuixes. A veure si us agraden i us animeu a fer-les..!
Ingredients:
1/4 de conill ja cuit (a la brasa, en aquest cas)
api
fonoll
pastanagues
pebrot vermell
ceba
2 c. de farina i llet
Farina, ou i pa rallat per arrebossar
Sal i pebre
Comencem a preparar les croquetes pelant i tallant a trocets petits les verdures. Les posem a sofregir, amb un pessic de sal i pebre. Quan ja siguin toves i una mica rosses, hi afegim el conill desossat i esquincat. Seguim remenant cinc minuts més. Després, retirem la barreja del foc, la triturem amb la batedora i la tornem a posar al a paella, on afegirem dues cullerades de farina. Remenem una mica perquè aquesta farina se'ns cogui i també hi incorporem la llet, la que accepti. Passats uns cinc minuts traiem la massa de croquetes del foc i la refredem a la nevera durant uns 15 minuts.
Mentrestant, preparem els ingredients de l'arrebossat: farina, ou i pa ratllat. Els posarem en un plat pla, de costat, ja que així ens serà més fàcil girar les croquetes. Traiem la massa de la nevera i comencem a fer les boles, donant-los forma ovalada.
Un cop preparades les fregim amb oli abundant i calent.
Les escorrem amb paper absovent i... ja les tindrem a punt per menjar!! Si no les consumim al moment, les podem guardar per a un altre àpat. Perdran una mica el cruixent però seran bones igual!
Bon profit!
Ostres, de conill!! a casa no acostuma a sobrar conill quan el fem a la brasa, però aquestes croquetes me les apunto perquè segur que de gust són boníssimes!
ResponEliminaOstres quines croquetes més bones i originals! Mai les he provat amb aquest farcit, però segur que són boníssimes! A més t'han quedat molt maques :) Un aperitiu fantàstic, mai fallen!!
ResponEliminaUna abraçada Marina!
Ja saps que la carn no és el meu fort, però fan una bona pinta...
ResponEliminaAra mateix me'n menjava tres o cuatre... hmmm tenen una pinta espectacular.
ResponEliminaPer cert, com saps quan la farina deixa d'acceptar més llet?? sempre tinc el problema de les croquetes poc consistents...
Quina delicia, això de reciclar a la cuina amb sembla genial...es lo meu....i que bò que queda amb aquet carinyo que li poses a tot !!!!!
ResponEliminaPetonets.
Substitueixo el conill pel pollastre i m'apunto la recepta!!!!
ResponEliminaPetonets
M'encanten les croquetes!!! encara que no sóc fan del conill... però serà qüestió de substituir-ho com diu la Montse i fer-les ;)
ResponEliminaquè bones Marina, encara que té faena... m´agrada el conill i mai l´he fet en croquetes, bsts
ResponEliminauhmm que maravilla de croquetas! como ya decia en mi entrada por mi las comeria todos los dias, me encantan! se ven deliciosas, bicos
ResponEliminaQue ricas Marina, me encantan las croquetas y seguro que de conejo y verduritas tienen que estar deliciosas. Me parece estupendo poder aprovechar la comida y poder hacer estas recetas estupendas.
ResponEliminabesos
Cocinando con Montse
N he menjat mai croquetes de conill... Semblen molt bones, amb les verduretes i tot plegat...
ResponEliminaMarta
ummmm, aquesta me l´apunto, quina bona idea Marina, i nutritiva total!!!
ResponEliminapetonas
receptes amb vida
tenen questa bonisimas
ResponEliminalas croquetas de aprovechamiento para mi las mejores,esta combinación tremenda,el corte lo dice todo
ResponEliminapeto
Quina pinta! No n'he menjat mai amb conill...
ResponEliminam'encanten tots els plats que siguin resum, aprofitament i amb imaginació, tenen una pinta increible!!n pels que no ens agrada massa el conill, és una manera fàcil de menjar-se'l
ResponEliminauau de conill amb verdures!!!! m'ha encantat tenen que estar tant bones... petons
ResponEliminaJo i les croquetes no ens entenem massa! Sempre se m'obren al fregir-les! A tu tan quedat tan bé...i ho fas tan fàcil!!! Ets una cuinera-professora fantàstica!!! Una abraçada!
ResponEliminaostres Marina!!! han d'estar boníssimes. petonets
ResponEliminaJo avui vinc a desitjarte bona nit Marina, el conill es per mi una mascota.
ResponEliminaPetons.
Marina, mai he fet croquetes amb conill i mira que el conill m'agrada molt.
ResponEliminaProvaré la teva recepta.
i tan!! quina bona idea i que bones han de ser!!! el proper dia que sobri pollastre o conill de ma mare (que fa amb suc) ja se quin profit treure-li! petons
ResponEliminaAixò si que es una recepta d'aprofitament total...
ResponEliminaPetonets.
Que bones les croquetes, amb conill no les he tastat mai. Petons!
ResponEliminaAna
Tampoc les he tastat mai amb conill, però aquesta recepta es molt temptadora !!
ResponEliminaPetons
m'agrada molt el conill!! les croquetes semblen delicioses!!
ResponEliminaUna recepta d' aprofitament ben bona, i el conill és molt saludable.
ResponEliminaDe conill les trobo molt originals i es una bona manera d´aprofitamen. Petons
ResponEliminaAquestes croquetes, acabades de fer, són per començar i no parar. Què bones!
ResponEliminaExcel·lent manera d'aprofitar... si em sobra conill a la brassa ja sé com "reconvertir-lo"
ResponEliminaJo també soc d'aquelles que ho aprofito tot!
PTNTS
Dolça
Marina, una recepta ben senzilla molt bona i molt ben presentada.
ResponEliminaJo també sóc d'aprofitar les carns sobrants per fer unes bones croquetes, quina pintorra tenen i que bones han de ser aquestes eh!
ResponEliminaPetons :)