dijous, 9 de gener del 2014

Escalopes vegetals amb saltat de verdures al wok


Els qui em seguiu ja ho sabeu, que no estic gaire avesada a fer publicitat o propaganda des del blog. Però, excepcionalment, crec que també és bo recordar que hi ha empreses que vetllen per la nostra salut i ho fan aprofitant els avantatges de les noves tecnologies sense oblidar els sabors de tota la vida. No són només els productes de temporada, dels que parlo, que aquests sí que són els que hem de valorar i potenciar, sinó també d'altres aliments envasats que, per ser ecològics i per ser nutricionalment molt ben pensats, ens ajuden a mantenir una dieta saludable. 

Ja us en vaig parlar aquí i aquí, de Natusoy, una empresa situada a Castellterçol que es dedica a l'elaboració i venda de productes 100 % ecològics. Avui ho torno a fer perquè aquest passat mes de desembre vam rebre a casa un lot de productes que l'empresa presenta com a novetat. Ja els hem pogut tastar TOTS i he de dir que ens han agradat molt. Hi vam trobar escalopes vegetals, embotit vegetal, gomasio, tofu, pa de brioix de Kamut, tofu amb all i julivert, patates fregides amb pell, frankfurts vegetals, hamburgueses vegetals, etc. 


Sobretot, jo posaria al capdamunt del rànquing un pa de brioix de Kamut que és una delícia i les escalopes de tomàquet i formatge i les d'espinacs amb panses i pinyons que us explico com vam cuinar.

Ingredients: 
Verdures variades (col, mongeta tendra, pebrot, ceba, pastanaga)
Salsa de soja
1 escalopa de tomàquet i formatge
1 escalopa d'espinacs, panses i pinyons


La feina, que serà poca, la tindrem a l'hora de tallar les verdures ben petites. Comencem a saltar-les al wok amb una mica d'oli, excepte el pebrot i la ceba, que incorporarem 5 minuts més tard perquè tenen una cocció més ràpida. 



Seguim saltant una estona més i, dos minuts abans d'apagar el foc, hi afegim salsa de soja. Una cullerada. ho remenem bé i apaguem el foc.


A part i sense oli, escalfem les escalopes. Un cop calentes i un pèl torrades, les traiem del foc.


Per presentar-les d'una forma més original, les tallarem a tires. i les cavalcarem, les unes obres les altres i combinades, perquè n'hi hagi una mica de cada gust. Al plat, hi posarem primer les verdures.


I ja ho tindrem a punt per menjar! Ho podem acompanyar amb una mica de pa de brioix de Kamut torrat, que el dolç hi contrasta i hi queda molt bo.




Al cap d'uns dies vam fer més plats. Amb els frankfurts ens vam preparar una amanida de cigrons boníssima que ens vam menjar dins el tàper.


Acompanyats d'unes patates fregides amb pell.


I encara un dia que vam anar d'excursió, ens vam preparar uns entrepans amb pa amb tomàquet i embotit vegetal. Boníssims, també, regats amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra
















19 comentaris:

  1. Oooh no coneixia aquests productes, pero quina meravella!! A més, una recepta sanissima! M'encanta com t'ha quedat! Petons,

    ResponElimina
  2. no conocia los productos y a la vista del resultado que nos traes qcreo q es hora de q empiece a conocerlos. te ha quedado riquisimo

    ResponElimina
  3. menudo surtido de productos! que maravilla sin duda!

    ResponElimina
  4. Quin súper regal tu! aquestes escalopes vegetals m'han cridat molt l'atenció, no n'havia vist mai i han d'estar ben bones, i més amb aquestes verduretes!!

    ResponElimina
  5. No conozco estos productos pero el resultado es fantástico ...besos

    ResponElimina
  6. Carai! Aquesta cistella que et van donar fa molt de goig! Molt bo!

    ResponElimina
  7. Uns productes molt interessants, les escalopes vegetals han d'estar molt bones!!
    Un petó!

    ResponElimina
  8. com m'agrada la proteina vegetal!! i wooww quants productes!! haure de fer una altra crida a natursoy!! son genials!! petons

    ResponElimina
  9. Quin goig fa tot!!!! Vau poder disfrutar d'un gran lot de productes ecològics!!!
    Una manera molt original de presentar una escalopa...gràcies per la idea!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  10. muy originales y sanos Marina y buenisimos¡¡¡¡ me gustan, besos

    ResponElimina
  11. Quina cistella més maca Marina, segur que tot està molt bo i a sobre ben sà.
    Els escalops els has presentat molt xulos.
    Petons,

    ResponElimina
  12. Nena, quin bé de déu aquest lot!!! I magnífiques les maneres de fer-lo servir.

    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  13. Marina me gusta tu plato, sano y muy bueno, es lo que necesito para después de tantas comidas festivas.
    Petons i Bon Any!

    ResponElimina
  14. Un regal ben xulo, i una recepta molt bona.

    ResponElimina
  15. Quin lot més complert!!!! No soc massa amant d'aquest tipus de productes, però la recepta té molt bpna pinta. Molts petonets guapa i bon any!!!

    ResponElimina
  16. hola Marina, feliz año lo primero!!
    oyeee me ha gustado mucho esta entrada, empezando por esos productos naturales que me parecen riquísimos. así que te felicito por la receta cariño.
    besotes!!!

    ResponElimina
  17. Trobo que el kamut és un cereal espectacular....o sigui que miraré de trobar el brioix del que parles! Petons!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...