Els qui em seguiu ja ho sabeu, sí, que a casa ens encanten les croquetes. Sobretot, les que fem nosaltres mateixos, tot i que quan anem de tapes, de vegades, tens aquella sort de trobar-ne de ben bones, també. Aquesta vegada, en vaig fer unes amb espinacs i formatge, similars a les que us vaig explicar aquí, d'espinacs, panses i pinyons, però aquest cop van ser MAXI croquetes. També en podeu consultar d'altres al blog: croquetes de conill amb verdures, croquetes de ceps amb melmelada de tomàquet, croquetes de bacallà amb panses i pinyons.
Ingredients:
espinacs descongelats
formatge cremós tipus philadelphia
pinyons
farina
llet
sal
farina de galeta i ou
Primer, saltegem els espinacs en una paella, amb una mica d'oli i sal, perquè perdin l'excés d'aigua, ja que hem de tenir en compte que estem fent servir espinacs congelats.
Un cop saltats, hi afegim el formatge cremós i els pinyons.
Quan el formatge s'hagi barrejat bé amb els espinacs, hi afegim una mica de farina (2 c. soperes) i un raig de llet. Tornem a remenar, i rectifiquem de sal, si cal.
Ho tornem a remenar bé i ho reservem. És ideal guardar la barreja d'un dia per l'altre. Però si voleu fer les croquetes el mateix dia, deixeu-ho reposar, com a mínim, dues hores.
Quan la barreja ja és freda, ja podem començar a donar forma a les croquetes, fent una bola, passant-la per ou batut i, després, per pa ratllat.
Quan tinguem les croquetes fetes, les posem en un tàper i en congelem la part que no volguem fer al moment. Així ja en tindrem una reserva per un altre dia!
Les que vulguem menjar-nos al moment, les fregim amb oli abundant i ben calent. Volta i volta...
I ja les tindrem a punt! Les podem acompanyar d'una amanida i un plat de verdura. Tindrem un menú vegetarià ben gustós i lleuger. Bon profit!
Quines ganes de pegar-li un mos a una!
ResponEliminaAhora mismo me comía las 4 croquetas que están en el plato, seguro que están riquísimas!
ResponEliminaSaludos!!
Fan bona pinta! :)
ResponEliminaDe veritat que an de ser molt bones...perque tenen una pintasa increible !!!!!!
ResponEliminaPetonetssss.
Que bones Marina, jo també i poso pinyons !!!!
ResponEliminaPetons
Óndia!!! quina cambinació de sabors!!!!
ResponEliminaSegur que està boníssim!!!
Salut
Lourdes
Marina quina bona pinta que tenen aquestes croquetes! Me les menjaria de dos en dos! jejejej Un petó guapa!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
oohh m'encanta aquest menú!! i amb philadephia han de ser escandalosos! t'imagines amb mascarpone?! ja gairebé no cal ni ficar-hi farina i llet! ho provaré! peetons
ResponEliminaQue buenas Marina!!! Me encantan, se ven muy ricas, las tendré que probar.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
La combinació d'espinacs i formatge és sensacional.
ResponEliminaI el pastís de formatge té una pinta deliciosa, ja he guardat la recepta a la carpeta dels pastissos de formatge, que jo també sóc una fan ;)
Si que són sanes i lleugeres! Me les enduc per fer a casa!
ResponEliminaMarta
mmmm. marina ;)
ResponEliminaAquestes sí que les faré, que són amb Philadelphia! Me les guardo per ben aviat. Petons.
ResponEliminaQuines croquetes més bones...mmmm...ets la reina de les croquetes Marina! Petons!
ResponElimina