Bon dia a tothom! Quina il·lusió em fa tornar a obrir les entranyes del blog! Per a explicar-hi coses, per anotar-hi receptes, per penjar-hi fotos... Feia dies, massa dies ja, que el meu blog s'havia quedat aturat, i amb ell, també les visites que faig als vostres blogs, companys de viatge culinari.
Això es deu, els qui em seguiu ho sabeu, al trasllat de casa que des del dia de Reis hem fet amb el meu nou company de vida. I no només trasllat de casa, sinó també de poble. No ens movem del Vallès Occidental, això no, però sí que ens apropem més a la natura, una realitat que ara palpo cada matí quan miro a fora a través del vidre de la finesta o el balcó. El Puig de la Creu, per exemple, em desperta cada dia quan encara el sol no s'ha llevat..
I tot i que encara tinc un munt de caixes per obrir, tot i que encara queden coses per carregar del pis que deixem... avui obro de nou el Tapa't de tapes perquè ja no puc més!! ha ha ha. M'agrada massa, això de compartir, explicar, mirar, aprendre... de les coses de cuina.
I encara que sembli estrany, obro el blog amb un comiat, però no amb un comiat meu, sinó amb el comiat que vam oferir al pis que vam deixar quan també dèiem adéu al 2012. I és que quin comiat més bo es pot esperar de dues "pucetes" cuineres com nosaltres? Bé ens n'havíem d'acomiadar com cal, oi?
Aíxí, doncs, avui us presento...
L'ÚLTIM SOPAR
Tartar de rap amb gambes i advocat
Sobrassada a la planxa amb mel i formatge de cabra curat de Sant Llorenç
Sopa de miso amb fideus de calamar i bolets shitake
Calçots arrebossats amb salsa de romesco
Paperines de pasta de full farcides de pebrots del piquillo amb brandada de bacallà
Sopa de ceba i formatge amb tòfona ratllada
Broqueta de rap, porro i gambes amb salsa del cap de les gambes i salsa de julivert
Entrecot amb salsa de ceps i tòfona melanosporum ratllada
Gelat de vainilla amb pinyons torrats i fils de xocolata
Punt i a part.
I bé, a partir d'ara, les receptes es couran en un nou espai, una cuina més gran i més lluminosa, una cuina que, tímidament, ja ens comencem a estimar força.
Fins aviat!
P.D. Per cert, que encara us dec un regal... a finals de l'any 2012 vaig voler compartir amb vosaltres un desig. Ho recordeu? Tots aquells que vau enviar-me el vostre, de desig, entraveu al sorteig d'una capsa de galetes decorades. Així que... ben aviat, el nom del guanyador es farà públic. I el regal serà enviat!
Quina bona notícia Marina, ahir vaig lligar caps amb l'entrada de la cuina nova... me'n alegro moltíssim per vosaltres! una abraçada!
ResponEliminaGràcies, Cinta!! Una abraçada també per a tu
EliminaMarina, quina il·lusió, ya te echaba de menos. Enhorabuena por los cambios seguro que será genial. Yo todavía estoy en casa de mis padres pero me queda muy poquito, un par de semanas y listo. También tengo ganas de estrenar mi cocina. Un besazo.
ResponEliminaHola Conchi!! Ja et falta poc, doncs! ànims, que després trobarem la recompensa!! Gràcies, guapa!
Eliminaesto es como volver a empezar y tiene que hacer mucha ilusión Marina,me alegro mucho por los dos y estoy seguro que todos tambien saldremos ganando con esta nueva etapa vuestra y mas con la cocina que ya se la he visto al Manel,ja,ja.
ResponEliminaet desitjo el millor en aquesta nova etapa
peto
Tens tota la raó, Miquel! És tornar a començar. Però no aquelles coses que fan mandra, sinó amb il·lusió! Gràcies!!!
EliminaSi això és l'últim sopar no em puc imaginar com haurà estat el primer....;-D
ResponEliminaNo siguis impacient, titi... tot arriba... hi hi hi. Petonet!
Eliminaostres, Marina, si aixo va ser el sopar de comiat, no em vull imaginar com va ser el de benvinguda al nou pis!
ResponEliminahe he he... doncs ja ho veurem, ja!! Petons
EliminaHola Marina, deu n'hi do quin sopar, per ser l'últim no hi va faltar rés.
ResponEliminaOi que estaves l'latre dia al Bon Preu? Es que em va semblar que si, però després no et vaig veure per poder parlar una mica.
Esperem les noves receptes que surtin de la nova cuina.
Petons.
Sí que hi era, sí! Jo també et vaig veure, parlant a davant amb el Miquel i la Neus. A veure si a la propera tenim una estona!! Petons
EliminaFelicitats per la nova vida i que sigueu molt felços!!! No paris de publicar, que no ens podem perdre les teves receptes ehh!! jejejej petons
ResponEliminaOk, ho faré! Això seguríssim, mentre tingui entusiastes com tu! petonets
EliminaBentornada al món blogaire, Marina.
ResponEliminaSegur que era un sopar i no un menú degustació d'un restaurant 3 estrelles Michelin??? Mare meva, quina bona pinta.
Els trasllats semblen no acabar mai (de fet nosaltres encara tenim unes quantes caixes sense obrir al traster de l'últim trasllat), però un cop posat una mica d'ordre, tot torna al seu lloc. Et desitgem el millor en el vostre nou emplaçament.
Una abraçada.
Mane & Cristina
Gràcies, parella! no era un restaurant 3 estrelles, no... he he. Tot i que això del menú degustació sí que ho va voler ser!! Petons i fins aviat!
EliminaEnhorabona per tots els canvis....jeje.
ResponEliminaVolem foto de la cuina,eh!!!
Petonets.
ok, m'ho pensaré! He he. Petonets!
EliminaDisfruta Marina de esta nueva situación y de este maravilloso lugar donde te trasladas.
ResponEliminaPetons
Blanca deJUEGO DE SABORES
Gràcies, guapes!! Fins aviat!
Eliminanomés diré una cosa: fes-ti-val :O
ResponElimina;-))))))))))))
EliminaMuchas felicidades guapetona!!! unos platos fantasticos, me gustan todos, bicos
ResponEliminaGràcies, Viví!!!
EliminaQUIN SOPAR, i ho escric amb majúscules perque està genial
ResponEliminaEspero que disfruteu de la vostre nova casa
petons
Jo també ho espero!! quan estigui tot una mica més ordenat, he he. Petons!
EliminaHola de nou guapíssima! jo fa molt de temps que no renovo, no sé perquè però he perdut "l'enganxe" que tenia per fotografiar i fer receptes noves. Això si, no em perdo els vostres blogs, i el tue l'estava esperant amb candeletes!
ResponEliminaVeig que som del Vallès totes dues, tu de l'Occidental i jo de L'Oriental jejeje. Aquest sopar de comiat és una passada, quina despedida més maca li vau fer a l'antiga casa ;)
Petons i fins aviat!
oh.... donc espero que tornis que les teves receptes són fantàstiques, sobretot, les dolces!! Doncs sí, com el vallès no hi ha res!! ha ha. Petonets!
EliminaOstres quin sopar!!!! Moltes felicitats per la nova vida i per la nova cuina!!
ResponEliminaUna abraçada
Gràcies Marylou!!
Eliminaenhorabona per la nova vida, m´alegre molt, que siga per a millor, mare de Deu quin soparot, tot boníssim, feliç any guapeta, bsts
ResponEliminaGràcies, Reme!! Ja us aniré informant!
Eliminatots els cambis son positius ancare que de primeras no es vegi , segur que els bons pronóstics no tardarán en sorgir , m'anelegro per tot . bon soparet i molt bones fotos . una abraçada desde terras menorquines.
ResponEliminaGràces, Marga!!!
EliminaPues mira llego a tu cocina en un momento genial, cocina física nueva, con vistas inmejorables, no quiero ni imaginar lo que saldrá de esa cocina.
ResponEliminaVuestra última cena impresionante, todo todo me ha encantado.
Besazos y me quedo por aquí.
Muy bien!!! Benvinguda feta!! Fins aviat!
EliminaCaramba Marina eso no fue una cena, eso fue un banquete con todo lujo gastronómico y en toda regla.
ResponEliminaFelicidades por los nuevos cambios, siempre aportan mucha ilusión.
Petons.
Gràcies!!
EliminaMare meva, un última àpat de luxe! No sabria amb què quedar-me!
ResponEliminaQue aquesta nova etapa us vagi de luxe
Petonets
Sandra
Gràcies, Sandra i Xavi!
EliminaCaramb, Marina quin sopar mes bó, ummm, de luxe.
ResponEliminaEnhorabona per la nova cuina de ben segur serà genial.
Així ho espero, Lolines!
EliminaMarina! benvinguda! i enhorabona per aquesta nova etapa...no us faltaran bons àpats!! Marta
ResponEliminaGràcies guapíssima! Fins aviat!
EliminaQuin bé de sopars!!!!!
ResponEliminaVinga ja esperem veure els nous plats de la cuina nova. Enhorabona!
Gràcies!
EliminaUn sopar per gourmets, com no podia ser d'altra manera tenint en compte els amfitrions :)
ResponEliminaNo em puc ni imaginar com seran els futurs sopars en aquesta nova cuina que estreneu...
He he he, ara que ja tenim els catxarros de cuina ordenats esperem que en surtin molts platets!! Gràcies, Gemma!!!!
EliminaUn sopar força interessant per acomiadar el pis. Moltes felicitats per la nova etapa de la teva vida
ResponEliminaPetons
Marina!!! espero i desitjo que la nova etapa que començes sigui millor que l'anterior, que segueixis amb les teves fantàstiques receptes i que.....ja et val, em podries haver convidat a l'ultim sopar?!! tan jalar segur que ni us ho vau acabar! jajaja!!! quina pinta tot, mare meva! ara, a disfrutar dels moments meravellosos que t'aporti el nou lloc i el nou company!! ;-) un petonàs enorme!
ResponEliminaGràcies, guapa!! Convidar-vos a tots és difícil, oi? ;-) Potser, qui sap, algun dia podem compartir sopar!!! Petonets, guapa
EliminaCarai, un sopar de comiat contundent!!!! Pero tens raó les coses s'han de fer com cal, i un trasllat el que necessita són forçes, moltes forçes per moure caixes amunt i avall, jijiji!!!!
ResponEliminaBenvinguda de nou!!!!
Gràcies! Per això vam fer sopar contundent, per agafar energia per carregar!! ha ha ha. Gràcies, guapa!
EliminaD'entrada enhorabona de part meva i dels meus amos!! Pel que he vist en aquell parell, que porten un trasllat cada 2 anys, cada canvi es un petit/gran trasvals, això si, ben ple d'il·lusió :)
ResponEliminaMoltes felicitas de cara a aquesta nova fase de la vida que comenceu!!
Petons!!
Gràcies!!! No sé si també t'agradaria el menú, Nissi? Hi ha molt peix... he he.
EliminaQuina manera de despedir el pis!!! Un menú de luxe, m'agraden absolutament tots els plats! Espero que et vagi tot molt bé en la nova casa :)
ResponEliminaUna abraçada
Gràcies, Cris!!
EliminaNenaaaaa, quin festival per acomiadar el pis!. No vull ni pensar com devia ser el de benvinguda a la casa nova!. Que la gaudiu amb tota la il·lusió del món!. Una forta abraçada!
ResponEliminaHi hi hi... si es fa, es fa bé! No? Petons i gràcies, Glòria!
EliminaUn sopar de luxe.
ResponEliminaQue et vagí tot molt bé.
Petons
;-)
EliminaQuan dius que és el sopar d'inauguració??? jajajajaja Quina bona pinta té tot!!!!! Esper que pogueu disfrutar molt de la nova cuina i la nova casa, i que segueixes publicant aquestes meravelles de plats!!! La mousse de torró de l'altra entrada també fa molta menjera!!!
ResponEliminaSalut!
Gràcies Caterina!! Ja m'hagués agradat convidar-vos a tots, ja! Però hi ha coses que són difícils de fer-se realitat... he he. Petonets!
EliminaMarina, felicitats per aquest nou canvi. Pinta molt bé aquesta cuina lluminosa i el estar més en contacte amb la natura. Segur que això es transmetrà als plats que veurem a partir d'ara igual que el darrer sopar mostra unes exquisitesses increïbles. Petonets!!!
ResponElimina