Em pensava que no arribaria a temps al concurs de la Mon del blog April's Kitch... i em sabia greu perquè, des que ens vam conèixer a la trobada de la Carxofa i Pota Blava d'El Prat, que la segueixo encara amb més ganes. Ja ens passa, això, als bloguers, que quan posem cara a una persona d'un blog, i quan aquesta persona et transmet emocions bones, simpatia i bon humor... ja mai més torna a ser el mateix. No m'acabava d'inspirar perquè no sóc gaire de receptes americanes, fins que ahir ella mateixa em va dir que no feia falta que fossin receptes USA!
Finalment, i fregant la ratlla del calendari, avui li puc enviar aquest petit homenatge d'aniversari. Tres anys, nois, tres anys! És molt de temps mantenint un blog que, a més de ser bonic, és interessantíssim. Bé, doncs, Mon... va per tu!
Ingredients:
2 pomes golden
1 grapat de nous
125 g de farina
100 g de sucre
1/2 got de llet
3 ous
125 g de mantega
Comencem barrejant els rovells (només els rovells, però guardem la clara) amb el sucre, fins que comenci a emblanquir-se.
Mentrestant, tallem la poma a dauets.
Desfem la mantega amb la llet i l'afegim a l'ou i el sucre.
Després, hi anem incorporant la farina, a poc a poc.
Quan la farina ja ha quedat ben barrejada amb la resta d'ingredients, afegim la poma i les nous, i remenem ben fort.
A continuació, batem les clares a punt de neu, i les incorporem a la barreja suaument, i amb l'ajut d'una llengua, ho anem barrejant de nou.
Mentrestant, hem preescalfat el forn a 200 ºC. Introduïm la barreja en un motlle de silicona i, just en el moment d'enfornar-lo, abaixem la temperatura del forn a 170 ºC. Deixem que el pastís cogui 30 minuts.
I quan el traiem del forn, hi afegim una mica de canyella en pols per sobre, si ens ve de gust. No he posat la canyella a dins perquè la poma i les nous ja són molt gustoses, però si voleu l'hi podeu posar, queda molt bé, també. Per a decorar, podeu fer servir sucre llustre, crema anglesa, xocolata desfeta, gelat de vainilla... i moltes coses més! Feu córrer la imaginació... i sortirà rodó!
Per fer aquest pastís de poma m'he basat en la recepta de la Sandra i el Xavi d'Els fogons de la Bordeta, tot i que n'he variat una mica ingredients i quantitats. Gràcies, nois!
I bé, Mon, espero que t'hagi agradat i... moltes gràcies per animar-nos a participar en el teu concurs!!
Que bons que són els pastissos de poma i que cremosos queden. Perfecta
ResponEliminaTapa'T De Tapes: Pastís Esponjós De Poma I Nous >>>>> Download Now
Elimina>>>>> Download Full
Tapa'T De Tapes: Pastís Esponjós De Poma I Nous >>>>> Download LINK
>>>>> Download Now
Tapa'T De Tapes: Pastís Esponjós De Poma I Nous >>>>> Download Full
>>>>> Download LINK Mu
Marina...gràcies a tu...!!! Ahir a la nit pensava ..."oh, la Marina no ha pogut".... BIEEENNNN!!! ara el menys heu participat totes les persones que volia que estiguesiu...
ResponEliminaGràcies!!!
El pastís boníssim.....!!!!!!!! te molt bona pinta i sembla, realment molt esponjòs!
me encanta como te quedo este pastel, tiene que estar buenisimo, me llevo la receta que esto tengo que probarlo enseguida, mucha suerte en el concurso! bicos
ResponEliminaMmmm, Marina, i tant que fa goig, quina delícia! aquests tipus de pans de pessic són els que més m'agraden, i a sobre es mantenen molt més temps tendres.
ResponEliminaBon profit!
Petons
Marina un pastel sensacional una combinación que siempre gusta y queda muy bueno,buen regalo para Mon
ResponEliminapeto
mmmm el provaré segur!!! Sembla una recepta senzilla i deliciosa = perfecta! Amb el teu permís, vaig penjant al meu pinterest les receptes teves que tinc pendents ;P http://pinterest.com/yepesitas/
ResponEliminaOHHHHHHHH Marina quina bona pinta que té . Amb poma queden tan gustosos. Ara per esmorzar m'aniria d'allò més bé un trosset:
ResponEliminapetons
una recepta senzilla però amb un toc personal!
ResponEliminaMarineta, si que es esponjos! i amb poma dels meus preferits! Feliç dimarts.
ResponEliminaBuena combinación Marina.Ya parece estar subido al podium esperando su premio.
ResponEliminaBesos y suerte
Blanca de JUEGO DE SABORES
Un Apple Pie en versió lliure, molt bona tria. Es veu tendre, tendre, que bo!!!. Sort i a esperar. Petons.
ResponEliminaYo con el café solitario bailando por mi estomago y veo este bizcocho tan rico Marina, así que me llevo un trozo jejeej. besicos
ResponEliminaUn pastis de poma molt bo, però per a mi sense les nous !!!
ResponEliminaPetons
que bo Marina!!! fa una fila estupenda!!!
ResponEliminaOhhh aquest pastis el vull provar!!! Quina pinta!! Em guardo la recepta jejej petons
ResponEliminaOoooh, quina il·lusió! És recepta de la iaia a la que li tenim molt de carinyo i ens encanta! Gràcies maca, t'ha quedat genial
ResponEliminaPetons
Sandra
Això és un pastís de poma com cal!!! Segur que triomfes en el concurs!!!
ResponEliminaM'agraden molt els pastissos de poma, són tant bons... i amb les nous sempre queden fantàstics! I aquest, amb aquesta textura, es veu deliciós Marina!
ResponEliminaVa arribant l'estiu i cada vegada que veig receptes com aquesta engegaria l'operació bikini!! ;)
Una abraçada i bona setmana!
No puedo resistirme a este pastel Se va a la carpeta de bizcochos,En casa nos chiflan,lo haré!!
ResponEliminaUn besito
M'agrada, amb molta poma que queda sucós i les nou per donar un toc una mica cruixent.
ResponEliminaSort al concurs.
Petons.
Poma i nous: una combinació 10! Es veu super melós.
ResponEliminaMira quina bona cara que fa! Dijous tenim visita i em sembla que el faré per postres :)
ResponEliminadoncs te una pinta!! es fantastic per dur-lo per berenar a casa d'algun amic! quedes com un rei! petons
ResponEliminaQuina pinta més fantàstica. Me l'apunto :D
ResponEliminaQué bo! un pastis de poma amb la poma integrada a la massa!! He de convencer al meu amo pastisser que la faci.... hmmmm
ResponEliminaQue pinta Marina!!! se ve un bizcocho muy bueno y tiernecito con la manzana, me encantan!!
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Tenia un company a la 'facul' que portava uns pastissos de poma que s'assemblaven molt a aquest a nivell de textura. Tremendos. Eh! Qué maca la planteta de la terrasseta del piset de castellaret :D
ResponEliminaBo de debò, s'haurà de provar!
ResponEliminaFabulòs, per quedar com una reina, la combinaciò perfecta !!!
ResponEliminapetonets.
Molt bo el pastís Marina... i segur que a l'Abril l'has fet molt contenta!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
M'agraden molt els pastissos de poma, i aquest te una pinta !!!
ResponEliminaMarina, tens un premi al meu blog.
Chus
Fa cara de que es desfassi a la boca, mira que tinc pomes i sempre penso que les hauria de finiquitar amb un bon pastís. Me n'has fet venir ganes!
ResponEliminaPetons :)
Ohhh, què bo deu estar això!
ResponEliminaSembla realment esponjós, boníssim!
ResponEliminaMarta
xo q cosa mas buena q te has preparado!!! esto esta riquisimo!!!
ResponEliminasaludos
Marinaaaaaa! Has arribat! I això és important perquè ho has fet amb un bon pastís i la Mon estarà molt i molt contenta.
ResponEliminaNani
Fet i tastat!!! Bonissim! :)
ResponEliminaUna cosa Marina, a la recepta poses 2 pomes i a la foto n'hi ha 4 ... jo ahir davant del dubte en vaig posar 3 però no n'estic segura ;)
oh! M'alegro que t'hagi agradat, Anna! Has estat molt ràpida! Doncs el tema pomes, n'hi vaig posar dues. A la foto n'hi havia quatre perquè són les que hi volia posar, però en tallar-les vaig pensar que seria massa poma, i només en vaig fer servir dues. Amb tres també deu ser ben bo! Perquè, de fet, no afecta la cocció, oi? Petonets i gràcies pel comentari!
EliminaEstava bonissim!! Jo n'hi vaig posar tres perquè tenia el dubte i com que a més a més eren petites em vaig voler curar en salut :)
Eliminadoncs ben fet, Anna! petonets
EliminaQuin pastís Marina! sembla que hagi d'estar boníssim! Ja veus que tens uns seguidors molt ràpids! jeje!!
ResponEliminabn cap de setmana!
ptns!!
Tapa'T De Tapes: Pastís Esponjós De Poma I Nous >>>>> Download Now
ResponElimina>>>>> Download Full
Tapa'T De Tapes: Pastís Esponjós De Poma I Nous >>>>> Download LINK
>>>>> Download Now
Tapa'T De Tapes: Pastís Esponjós De Poma I Nous >>>>> Download Full
>>>>> Download LINK rz