Ahir al vespre no tenia massa ganes de posar-me a fer un sopar complicat. Així que vaig optar per aprofitar un rodó de cabra que encara tenia a la nevera, que havia comprat diumenge en una fira d'artesans. I la cosa va quedar així. Amb un enciam (la llàstima és que només tenia un iceberg sobrer... amb fulla de roure o meravella la cosa segur que millora...), una mica de tomaquet, uns dauets de pa fregit, uns pinyonets i el formatge de cabra torrat. Per a gratinar-lo, no el vaig posar a la paella ni al forn, sinó que aquest cop vaig provar de fer l'invent amb el cremador que normalment faig servir per la crema cremada, i la veritat és que va anar de conya!
1 tall de formatge de cabra tipus rodó
1 fulles d'enciam
1 tomàquet
1 llesca de pa, per torrar
1 grapat de pinyons
1 cull vinagre de vi de xerès
1 cull d'oli d'oliva verge extra
1 pessic de pebre
1 pessic de sal
ostres, m'he espantat quan he vist el títol! sort que després puntualitzes que només hi poses el formatge i no tota la cabra :-))
ResponEliminamolt bona, l'amanida.
És un títol amb trampa...
ResponEliminaJa, ja,ja,.. a mi m'ha passat com en Manel amb el títol.
ResponEliminaAquest tipus d'amanides m'agraden moltissim, i el formatge de cabra li dona el punt.
petons