dimarts, 27 de setembre de 2011

Amanida amb cabra

Ahir al vespre no tenia massa ganes de posar-me a fer un sopar complicat. Així que vaig optar per aprofitar un rodó de cabra que encara tenia a la nevera, que havia comprat diumenge en una fira d'artesans. I la cosa va quedar així. Amb un enciam (la llàstima és que només tenia un iceberg sobrer... amb fulla de roure o meravella la cosa segur que millora...), una mica de tomaquet, uns dauets de pa fregit, uns pinyonets i el formatge de cabra torrat. Per a gratinar-lo, no el vaig posar a la paella ni al forn, sinó que aquest cop vaig provar de fer l'invent amb el cremador que normalment faig servir per la crema cremada, i la veritat és que va anar de conya!

Ingredients per a 1 persona:
1 tall de formatge de cabra tipus rodó
1 fulles d'enciam
1 tomàquet
1 llesca de pa, per torrar
1 grapat de pinyons
1 cull vinagre de vi de xerès
1 cull d'oli d'oliva verge extra
1 pessic de pebre
1 pessic de sal


3 comentaris:

  1. ostres, m'he espantat quan he vist el títol! sort que després puntualitzes que només hi poses el formatge i no tota la cabra :-))
    molt bona, l'amanida.

    ResponElimina
  2. Ja, ja,ja,.. a mi m'ha passat com en Manel amb el títol.
    Aquest tipus d'amanides m'agraden moltissim, i el formatge de cabra li dona el punt.

    petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...