dijous, 6 d’octubre del 2011

Boletes de formatge amb codonyat

Bon dia de nou. Volia fer una tapa divertida i que incorporés una mica del codonyat que aquesta setmana m'ha regalat una amiga. Així que vaig fer un cop d'ull a la nevera i a les fitxes del receptari. I vaig trobar una solució senzilla, que alhora va convertir-se en una petita tapa deliciosa. Concretant, vaig fer unes boletes de formatge, premsant un parell de talls tous, arrebossades amb ou i pa ratllat (o farina de galeta, expressió que trobo molt divertida i que em recorda la meva àvia), les vaig posar uns 10 minutets al congelador i després les vaig fregir. Alerta, perquè de seguida queden daurades! I després les vaig col·locar damunt d'unes esferes de codonyat. Us ben asseguro que la combinació dolç - salat és impressionant!

Ingredients:
2 talls de rodó de formatge de cabra
1 ou
25 g de pa ratllat
1 porció de codonyat
1 estri per fer les esferes a la confitura
1 parell de llesques de pa integral (opcional)
Sal gruixuda i pebre vermell dolç (per a decorar)



7 comentaris:

  1. El formatge lliga molt bé amb el codonyat. I si a sobre està arrebossat... llavors es converteix en una tapa de diumenge amb convidats!

    ResponElimina
  2. Doncs sí que va quedar bo, Gemma! Jo no havia provat mai d'arrebossar el formatge de cabra. Sempre que ho havia fet ho havia provat amb emental, mozzarela o gouda. I queda gustós de veritat!! Petons!

    ResponElimina
  3. Jo he arribat a un punt que estic saturat del formatge de cabra en format rul.lo. Que no m'ha quedat clar si és el que ens proposes però vaja, que jo ho dic igualment hehehe.

    Ara que li poso un altre formatge de cabra que sigui tou i llestos. I sino en 'taquitos' i endavant les atxes! :)

    ResponElimina
  4. JAJAJA. Ara el posen a tot arreu, el formatge de cabra, és cert. Tot i que hi ha qualitats i qualitats! Jo us proposo un formatge de cabra, sí. Però més que res perquè no havia provat mai de fregir-lo i arrebossar-lo. Sempre l'havia gratinat. Però vaja! Que si tries un altre formatget fantàsti, eh??? Fins aviat! petons

    ResponElimina
  5. Gràcies per aquest "deu minutets al congelador2 tota una descoberta.

    ResponElimina
  6. Això si que és elaboració! El mateix plat que jo vaig portar a la feina, però fa un goig que ja m'agradaria.... Ja ho veig, jo sóc de mena senzilla i poc creativa. La propera vegada m'esforçaré un poc més.

    ResponElimina
  7. no, dona no, si aquestes que he fet també són ben senzilles... les que t'he explicat abans eren en format bombó, amb el codonyat a dintre. Però aquestes són un xic més fàcils. Ara, l'essència és bona. La teva i la meva! ;-) Petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...