divendres, 11 de novembre del 2011

Rosquilles amb coco


Demà tenim un esmorzar que posa el punt i final al curs de conserves que s'ha dut a terme a la UES de Sabadell. Com a monitora del curs, m'ha tocat encarregar-me de tot allò que no són conserves. Ves, quina cosa. La idea és que els alumnes portin alguna de les melmelades que han après i han fet a casa. La meva feina és preparar xocolata desfeta i alguna cosa mengívola que l'acompanyi. M'he decidit per fer unes rosquilles amb coco, que no de coco. En tenia ganes, feia molt temps que no m'hi posava. I no són difícils de fer, no, la cosa va depressa. Per primer cop, les he fet amb farina integral i, la veritat, és que tenen un sabor més intens que les de farina blanca.

Ingredients:
350 g de farina integral
2 ous
6 c. de sucre roig
1 sobre de llevat Royal
1 xarrup d'anís
coco per arrebossar

Preparació:
Primer, en un bol, es posen els dos ous, l'oli, l'anís, la farina i un sobre de llevat Royal. Ho remenem bé, fins que la massa agafi consistència i s'homogeneïtzi. Imaginem-nos que ha de tenir consistència de plastilina. Després, la continuem amassant sobre el marbre de la cuina, espolsant-hi prèviament una mica de farina perquè no s'enganxi. Seguidament, la deixem reposar uns 15 minuts. A continuació, agafem petites porcions i en fem xurros. Enganxem un extrem amb un altre formant un cercle. En una paella amb oli bullent, però a foc mitjà, hi anem tirant els petits "donuts" que hem fet. No poso el foc gaire fort perquè sinó em queden massa torrades. Quan la les tenim cuites, les retirem i les col·loquem damunt un paper absorvent. Abans que es refredin del tot, les arrebossem amb coco ratllat. Si esperessim que fossin fredes, el coco no se'ns hi enganxaria prou bé. I així han quedat!


14 comentaris:

  1. Bona recepta per una cloenda de curs.

    Petons

    ResponElimina
  2. Marina, amb aquestes rosquilles et sortiran amics per totes bandes!! (la publicitat,que va impregnant els nostres pobres cervells hehehe)

    ResponElimina
  3. L'altre dia els meus fill reclamaven rosquilles, quan eren més jovenets en feia sovint... me n'has fet venir ganes en veure aquestes tan xules i segur que boníssimes!

    ResponElimina
  4. Dolors, ja et diré si els agraden!

    Òscar, això vol dir que ara ja seràs amic meu? ;-)

    Teresa, que vagin bé les teves rosquilles!!!

    Petons

    ResponElimina
  5. Mai he preparat rosquilles però m'agraaaaaaden i molt. Amb coco han de ser delicioses, molt bona proposta, segur que a l'esmorzar de demà tothom et mirarà amb ullets dolços jeje

    ResponElimina
  6. siempre son buenas y con el coco quedan mas bonitas y sabrosas,que pases una buen dia mañana
    peto

    ResponElimina
  7. Super formoses...Segur que no quedarà cap engruna. Per cert, t´he contestat en el meu bloc a la teva pregunta sobre el sucre invertit.

    ResponElimina
  8. m'agrada el canvi d'imatge del bloc, es nota que hi treballes ;-)
    i m'encanten les rosquilles, és clar, fins i tot abans de llegir com estan fetes m'imagino com m'agradaria tastar-les

    ResponElimina
  9. Gràcies Cristina! Ara m'ho miro.

    Gràcies Manel! Fem el que podem. A poc a poc i bona lletra... com a mínim ara ja no només són tapes ;-)

    Petons

    ResponElimina
  10. Marina, Gadgets cuina és una botiga d´estris de cuina de Barcelona...c/Aragó...si no ho trobes ja miraré de portar-t´ho. Treballo a Sabadell,je, je, je...

    ResponElimina
  11. Segur que els participants del curs quedaran encantats amb aquestes rosquilles. A veure si al proper curs m'hi puc apuntar! ;)

    ResponElimina
  12. Hola Marina,
    gràcies per passar pel meu blog i posar-lo aquí a l'esquerre! em fa molta il.lusió!
    Et vindré a visitar per veure quins plats tant bons ens ensenyes, com aquestes rosquilles, que no he fet mai, peo que fan molt bona pinta!

    ResponElimina
  13. Uffffff!!!aquestes rosquilles s'an de provar,quina combinació mes bona, aquet diumenge tocan, segur.
    Una abrassada, ens seguim!!!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...