dissabte, 12 de novembre de 2011

Cloenda del curs de conserves

Aquest matí hem estat a la Font de Can Rull, a Sabadell. Hem fet una degustació de diverses conserves elaborades pels alumnes que han realitzat el curs "L'hortet al rebost". Enmig de la natura, però sense sortir de la ciutat, encara s'hi conserva un indret molt bonic, envoltat de plataners i d'una font que, aquests dies, no té garantia sanitària, degut a les pluges caigudes els últims dies.
La veritat és que ha estat un matí fantàstic, amb un sol esplèndit, amb molt bona companyia i amb una selecció de conserves boníssimes: de poma vermella, de castanyes, de pastanaga amb taronja, codonyat, una de salada de pastanaga, oli, all, nous, alfàbrega i sal, ideal per a vegetarians... i em sembla que no me'n deixo cap.
Ho hem acompanyat amb xocolata desfeta, amb dues coques de iogurt, una coca d'oli i pa artesà del Baró. Gràcies a tots els meus alumnes, als quals dedico aquest post. Recordeu que, si teniu ganes d'aprendre més coses, el 12 i 19 de desembre fem un curs de "Nadal sostenible". Inventarem plats originals i decorarem la casa amb els aliments! Tot un món per descobrir...

6 comentaris:

  1. No he estat mai a Can Rull, m'hi hauré d'apropar algun dia ja que està molt a la vora!! Una forma d'acabar el curs d'alló més guapa!!

    ResponElimina
  2. Doncs és un lloc que et recomano! A més, si et fas passar per nen, podràs pujar dalt d'un trenet que ressegueix tota aquella zona, i passa per damunt d'un pont tipus "El puento sobre el Río Quai". Si no cola, sempre hi pots anar amb un nen de veritat i dir que l'acompanyes ;-)

    ResponElimina
  3. bueno..bueno..marina..quin blog mes ineresant que tens..me entusiasma tot el que vech..es pareig buenisim..
    aixi..que en quede aseguirte..pero no vech la opsió pa punchar damunt y ferme seguidora..
    aixo pasa mol..a molts compañs..
    yo ue post dal de tot per eixa rao..
    es una pena..perque si no en fach seguidora..no mantere cuan publiques algo..y al final nian tans..que se me olvida..

    intentare tornar ..per si de cas..
    perdona la gramatica..no he depres mai a escriure en esta llengua..encara que la parle..
    petons..mua

    ResponElimina
  4. Hola Patri!
    Doncs sí que hi ha l'opció de fer-te seguidora. Als gadgets de la dreta, una mica més avall de les receptes.

    Gràcies pel comentari!

    Petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...