Avui hem fet un dinar de peix al forn. Ho hem acompanyat d'una salsa de julivert (que vindria a ser una maionesa tradicional però amb julivert picat) i amb un chutney de ceba (que ja explico en el següent post perquè mereix una explicació en solitari). La resta d'ingredients que a continuació us anomeno s'han d'introduir tots en una safata per anar al forn. S'hi estaran 35 minuts, a 180 ºC.
Ingredients:
2 lluços mitjans sencerts
1 tomàquet
1 llimona
4 fulles de llorer
2 branques de farigola
julivert sencer en branca
pebre negre
4 grans d'all
1 gotet de vi blanc
oli i sal
Ingredients per la salsa de julivert:
Julivert fresc picat
1 ou
2 gots d'oli
1 gra d'all
1 xic de pebre
Un cop cuit el peix, el filategem i en traiem les espines. Ja podem muntar el plat:
Espero el proper apunt de la ceba. M'agrada molt el plat
ResponEliminaM´agrada molt el punt de llorer que li has posat. També deu quedar molt aromàtic amb la farigola... Espero l' entrada cebística. je, je, je
ResponEliminaUn plat de luxe! Me'l menjaria ben a gust!
ResponEliminaPetons
Sandra
Reconec que faig poc peix al forn, sempre em fa una mica de mandra i tal encendre el forn per a un parell de raccions.
ResponEliminaPerò veient el plat, doncs m'han entrat ganes perque em perdo una forma ben bona de menjar el peix :)
Crisitna, això del llorer és perquè en tinc un a casa. Aleshores, és fàcil agafar-ne una branqueta en qualsevol moment... he he.
ResponEliminaÒscar, doncs treu-te la mandra que val la pena! A mi m'agrada perquè, sobretot el lluç, no queda tan esmicoladís, queda més consistent i amb gust més fort...! D'aquí a una estona, el chutney!
PEtons
los pescados asi al horno son muy buenos y asi te han quedado de ricos, en casa es la manera que mas nos gustan
ResponEliminapeto