Avui hem finalitzat el curs de "Nadal sostenible. Curs de decoració i cuina nadalenca". Durant dos dilluns, he intentat aportar el meu granet de sorra als meus alumnes, que per cert, són fantàstics perquè són agraïts i curiosos. Què més pot demanar, la profe? ;-). Ens ho hem passat bé i suposo que n'hn après coses. Com vaig prometre amb alguns de vosaltres que m'ho vau demanar, us mostro ara les que van ser algunes de les propostes en la primera sessió, del dia 12, dedicada a la decoració nadalenca amb aliments o productes reciclables. Me'n guardo algunes per si us queden ganes de venir l'any que ve! De moment, aquí en teniu algunes:
Àngel de pipes de carbassa i de girasol
Boles de nadal per l'arbre fetes amb tapes de iogurt
(s'enganxen dues tapes per bola, perquè així quedin brillants pels dos costats. Es retallen per arrodonir-les)
Àngel amb taps de suro, cotó fluix i filferro
Corona de pells de fruita i flors de roba
Cartolines amb espècies per decorar l'arbre
Gerro amb cafè, canyella, colorant comestible i all picat
Gerro amb pebre vermell i curri barrejats amb sal
Ovella de cartolina amb pipes de carbassa
Estrella de pipes de girasol dels Reis de l'Orient
Bé, no sé si ja heu començat a fer feina? Però si no, aprofito per dir-vos que us hi animeu, que és molt fàcil i divertit, que es pot fer sol o acompanyat, i que sobretot els nens, s'ho passen d'allò més bé! En una propera publicació prometo presentar-vos alguns dels aperitius fets en la segona sessió.
També us adjunto un document d'audio, per si teniu ganes de saber-ne més. Entrevista Ràdio Sabadell: http://alacarta.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/faces/programSection.xhtml
Carai! M'ha encantat, sou artistes!!!
ResponEliminaMolt molt maco i segur que molt divertit a l'hora de montar-ho pero el rellotge apreta i jo crec que aniré als xinos i escamparé per casa histrióniques cosetes brillants, a la Jana li fan molta gràcia i així s'entreten posant i treien tot el sant dia.
ResponEliminaUn petonas.
Està clar que amb imaginació es poden fer moltes coses, molt bones, artístiques, respectuoses amb el medi ambient i per descomptat amb cost zero. Felicitats per tot plegat.
ResponEliminaUna abraçada