Ja hi som! Comencen les festes més familiars i gastronòmiques de tot l'any. qui més qui menys ja ha fet els primers tastos d'aquestes suculentes menges i ha fet el primer brindis de fi d'any. En vindran més, i n'esperem més encara. De moment, aquest és el recull de l'àpat que vam fer nosaltres la Nit de Nadal.
Cananes amb salsa, escudella de galets, flamets de pebrot escalivat, patè d'oca, escamarlans, moutabal amb ous vermells, broquetes de formatge, codonyat i anxova, torradetes de carbassó amb botifarra i salmó, cabrit arrebossat, amanida variada, moutabal amb ous de mújol, pinxos d'espàrrecs amb pernil.
BON NADAL A TOTHOM!
Quina pinta té tot!!!!
ResponEliminaBONES FESTES!!!
Fa tot molt bona pinta. Per cert, sóc una de les alumnes del curs Nadal sostenible de la UES i avui al dinar de Nadal he fet alguna de les tapes que ens vas explicar: les estrelles de peix, les piruletes de formatge, les culleres d'hummus (amb anxova) i els vasets de tomàquet, formatge de cabra i olivada. Ha tingut molt d'èxit. Bones festes
ResponEliminaHola Núria!!! M'alegro qeu t'hagin anat tan bé aquests platets que segur que heu disfrutat. M'ha fet molt il·lusíó saludar-te des d'aquí. Bones festes i bon any!!!
ResponEliminaMolt bones festes Marina!!
ResponEliminaA disfrutar d'aquests entrants, tapes i pintxos en familia, que per això són aquestes festes.
Petons i Bonn any!!