diumenge, 25 de desembre del 2011

Nit de Nadal. Primera part

Ja hi som! Comencen les festes més familiars i gastronòmiques de tot l'any. qui més qui menys ja ha fet els primers tastos d'aquestes suculentes menges i ha fet el primer brindis de fi d'any. En vindran més, i n'esperem més encara. De moment, aquest és el recull de l'àpat que vam fer nosaltres la Nit de Nadal.

Cananes amb salsa, escudella de galets, flamets de pebrot escalivat, patè d'oca, escamarlans, moutabal amb ous vermells, broquetes de formatge, codonyat i anxova, torradetes de carbassó amb botifarra i salmó, cabrit arrebossat, amanida variada, moutabal amb ous de mújol, pinxos d'espàrrecs amb pernil.

BON NADAL A TOTHOM!

4 comentaris:

  1. Fa tot molt bona pinta. Per cert, sóc una de les alumnes del curs Nadal sostenible de la UES i avui al dinar de Nadal he fet alguna de les tapes que ens vas explicar: les estrelles de peix, les piruletes de formatge, les culleres d'hummus (amb anxova) i els vasets de tomàquet, formatge de cabra i olivada. Ha tingut molt d'èxit. Bones festes

    ResponElimina
  2. Hola Núria!!! M'alegro qeu t'hagin anat tan bé aquests platets que segur que heu disfrutat. M'ha fet molt il·lusíó saludar-te des d'aquí. Bones festes i bon any!!!

    ResponElimina
  3. Molt bones festes Marina!!

    A disfrutar d'aquests entrants, tapes i pintxos en familia, que per això són aquestes festes.

    Petons i Bonn any!!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...