El passat 28 de juny vam assistir a una nova proposta de la Mireia Carbó. Com sempre, ens vam trobar amb una cuinera tota simpàtica que ens va explicar com fer uns flamets d'albergínies i anxoves, una carn adobada amb tzatziki i una nova coca de Sant Joan (que bé pot servir per Sant Jaume, oi? :-). Doncs bé, el que avui us explico no és cap recepta que hagi fet a casa, tot i que això arribarà ben aviat perquè ja he posat en pràctica alguna d'aquestes receptes però amb modificacions. Us mostro una mica els passos que va fer però si us fa falta saber com s'elaboren m'ho dieu i us ho envio. Avui només us indico els ingredients per preparar aquests plats delicioses, sense dubte!
Elaboració de la carn adobada amb tzatziki
Elaboració de la coca de Sant Jaume (de cabell d'àngel)
Flamets d'albergínies i anxoves
Ingredients per a quatre persones:
3 albergínies
6 anxoves
125 g de mató
2 ous
100 ml de nata líquida
mantega
pebre i sal
Per a la vinagreta d'olives negres:
1/2 llauna d'olives negres
2 anxoves
oli d'oliva
vinagre de poma
1 c. de tàperes
Carn adobada amb tzatziki
Ingredients per a quatre persones:
400 g de filet de porc
1 gra d'all
1 llimona (el suc)
1 c. de mostassa de Dijon
1 polsin de pebre vermell picant
1 c. de pebre vermell dolç
50 ml. d'oli d'oliva
1 c. de mel
pebre negre i sal
Per a la salsa de tzatziki
2 iogurts grecs naturals
2 cogombres petits
1 gra d'all petit
1 rajolí de suc de llimona
1 raig d'oli d'oliva
menta fresca
Nova coca de Sant Joan
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
200 g de cabell d'àngel
100 g de llardons
4 formatgets kiri
50 g de pinyons
1 ou
sucre
Doncs bé, per la rentrée això és tot. Això vol dir que la setmaneta de vacances que tenia ja s'ha esgotat. Però també vol dir que torno amb molta energia i ganes, de nou, de posar-me a la cuina! Com a casa res, oi?
Marina quines tres propestes més bones !!! Dona gust fer curset així de productius.
ResponEliminaPetons
Carai !!! quines coses mes bones que ens has possat, m'agrada tot !!!!
ResponEliminapetonets.
Bienvenida de nuevo Marina.No pude asistir a este taller porque esos dias era yo el que estaba de vacaciones.Me ha gustado la receta de la coca por lo novedosa de mezclar 2 cocas en una y ademas con queso Kiri,Marina si la publicas me espero, pero sino, si puedes pasame la receta me gusta.
ResponEliminaBona setmana
peto