Per menjar fruita d'una manera diferent i també per jugar una mica a la cuina amb la família o amics avui us proposo aquests bombons refrescants. No tenen cap mena de complicació, només cal que a l'hora de fer-los hi tingueu posada tota l'atenció perquè la xocolata, ja ho sabem, és caprixtosa i delicada... ves! Aquests bombons agradaran a petits i grans i es poden presentar de moltes maneres. Amb palets, amb safata, junts, separats, decorats... no tenen límits. Jo he escollit aquesta opció, que tot seguit explico:
Ingredients per a dues persones:
1 tall de meló
1 tall de síndria
1/2 rajola de xocolata de cobertura (Nestlé postres)
Pebre rosa i festuc per a decorar
Comencem tallant la síndria i el meló en triangles, procurant que tinguin, més o menys, el mateix gruix i dimensions.
Seguim desfent la xocolata al microones. Jo la poso 30 segons a potència màxima i ho reviso, ho torno a posar 30 segons més i ho torno a revisar i remenar. Amb dos cops ja en vaig tenir prou. Mentrestant, també posem les fruites en una safata que posteriorment posarem a la nevera. Penseu-hi abans de fer-ho, no com jo que, un cop mullades de xocolata la safata no entrava a la nevera i vaig haver de fer l'operació trasllat a safata petita.
Amb la xocolata encara temperada, doncs heu de banyar les fruites, i abans que la xocolata s'assequi les decoreu. Jo he fet festuc pel meló i pebre rosa per la síndria (per una qúestió de colors) però ho podeu decorar amb fruita deshidratada, fruits secs, sucres de colors... mentre sigui comestible i petitó, tot s'hi val! Finalment, ho poseu durant una hora a la nevera i després ho traieu. Desetmotlleu i retalleu aquella xocolata que sobresurt del bombó. I els tindreu a punt! No els guardeu al congelador ja que la fruita no resisteix temperatures tan baixes.
I avui... les receptes del Tapa't de tapes se'n van de vacances! Només una setmana, però espero que ben aprofitada! Us intentaré anar seguint diàriament, però les publicacions aquí tornaran el dia 9 de juliol. O sigui que... per a tots i totes els que també marxeu i potser per més temps...
Uau, quina ganeta que donen :)
ResponEliminaMOLT BONES VACANCES MARINA!!! Enjoy!! :)
Gràcies!!! Ho faré! Tu també, petons!
EliminaMarina gaudeix de les vacances...
ResponEliminaBones vacances i fins la tornada
Un petonet, nosaltres ens anem refrescant amb aquests bombons.
Gràcies Neus! Intentaré desconnectar al màxim això segur! he he. Petonets!
EliminaApa Marina, compenses la fruita amb la xocolata. Uns bombons magnífics. Unes bones vacances i torna renovada.
ResponEliminaNani
Oi quins bombons més deliciosos! Serien les postres perfectes pel plat que avui proposem al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat. www.esfruita.com/assessorem/sausage-rolls-amb-amanida-de-tomaquet-raff
ResponEliminaQuasi ens en oblidàvem amb la il·lusió de les postres! Esperem que vagin molt bé les vacances!
ResponEliminaMmm que bo em quedo amb el de síndria!! bones vacances guapa!!
ResponEliminaQue bocados tan fresquitos y deliciosos! que pases unas felices vacaciones, nos vemos a la vuelta, a mi solo me queda una semana para empezar a disfrutarlas, besitos.
ResponEliminaOstres m'has ben refrescat amb aquests bombons. T'agafo la idea per fer-ho aquestes vacances. A disfrutar i t'esperem carregadíssima d'energia i receptes ;)
ResponEliminaPetons!
uuuuuaaaaalllllaaaaa!!!!!
ResponEliminaEstic sense paraules...
Petonets
Molt bona idea, m'agrada. Petons!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
Marina, fruta y chocolate!!! riquisima combinación.. Bss
ResponEliminaMolt bones vacances Marina!!! Mentre ens quedem amb aquests bombons tant refrescants i sans! PEtons
ResponEliminaCom les maduixes amb xocolata, però altres fruites. Una opció molt refrescant.
ResponEliminaBones vacances Marina!
Meló, Síndria i xoco..Quin trio! Bones vacances! i ja m' explicaràs...si pots je, je,je.
ResponEliminaunes opcions refrescants i delicioses....com les vacances..
ResponEliminabones idem !!
Uns bombons deliciosos! M'encanta la fruita amb xocolata. Que pasis unes molt bones vacances.
ResponEliminaUna abraçada
Bons bombonets per acomiadar-se!, bones vacances, jo també torno el 10. A gaudir!
ResponEliminaHola Marina,
ResponEliminaAndo de nuevo por aquí y me apetecía venir a saludarte.
Quedas invitada a unas albóndigas que he preparado para cenar.
Me pongo al corriente de lo que ha pasado por tu cocina y tomo buena nota de las recetas que has elaborado.
Me llevo estos bombones de melón y sandía y buenas vacaciones!
Un cordial saludo.
Kui_Netes
:)
unos bombones geniales Marina.
ResponEliminaDisfruta de esta semana,yo acabo de volver tambien
peto
Hola Marina, ja deus ser a fora, disfrutant de l'estiu! idea fantàstica i molt ben presentada! jo sempre faig el platan amb xocolata, però ara que venen de gust fruits refrescants, això serà un "gelat" pel peque molt original! Bones vacances!
ResponEliminaBones vacances i fes força fotos, cada dia les fas millor :)
ResponEliminaAmb aquesta presentació, qualsevol es resisteix a la fruita. Quina bona pinta! I el pebre vermell amb la xocolata combienen a la perfecció, i amb la xocolata blanca encara fa més contrast!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Mmm què bons aquests bombons per combatre la calor!!! bones vacances guapa!!
ResponEliminaPetons!
Uns bombons ben bons !!!
ResponEliminaBones vacances reina , disfruta tot el que puguis !!! que es fan molt curtes !!!!!!!!!!
Bona pensada pels que els hi costa la fruita.
ResponEliminaGaudeix de les vacances.
Petons.
Ara mateix en menjaria un... o dos... quina delícia, la fruita ben fresqueta i la xocolata tan bona, qui s'hi pot resistir???
ResponEliminaQue vagin molt bé les vacances.
Petons
Llaminera!!! Hummmmm...
ResponEliminaPensaba que la sandia y el melon ya eran perfectos... Pero despues de ver tu entrada me he dado cuenta que con chocolate todo es mejor!
ResponEliminaUna de les meves fondues preferides és la de xocolata amb fruita. Imagina't doncs què em semblen aquests bombons: sensacionals!!!!
ResponEliminaBones vacances i fins a la tornada, que gaudeixis molt!