Un cop passada la ressaca de Carnaval, després d'aquests dies de disbauxa que, ep, encara molts celebraran fins dimarts, i per començar a arrencar aquest dilluns, què us semblen uns farcellets de formatge, albergínia i bolets? Aquesta és una tapa que podeu menjar-vos freda o calenta, per obrir la gana. Si intenteu fer-los ja veureu que són molt i molt fàcils de preparar i que queden boníssims. Som-hi:
Ingredients:
formatge de cabra
albergínia
xampinyons
pasta brick
Comencem a fer la preparació tallant l'albergínia a daus, i també els xampinyons. Posem els xampinyons en una paella amb oli i els deixem ofegar. Anem remenant perquè se'ns torrin. Al cap d'una estoneta, hi afegim l'albergínia. Seguim remenant, fins que tot sigui ben cuit, i un xic torradet. Parem el foc.
Agafem la pasta brick. Al centre de la làmina hi col·loquem dues rodanxes de formatge de cabra. A sobre, hi afegim dues cullerades de l'estofat d'albergínia i xampinyons. Després, agafem els extrems de la pasta brick amb els dits i en fem el farcell, que lligarem amb un cordill per coure al forn, perquè no se'ns desmonti.
Ho posem al forn, dalt i baix, però ben poca estona. Penseu que el farcit ja és cuit, i que la pasta brick és tan fina que de seguida la tindrem cuita. Ho podem servir acompanyant els farcells amb tomàquet amanit amb alfàbrega i parmesà i un plat de verdura.
I l'acompanyament...
Quina pinta que te aquest plat, Marina!!! la veritat es que mai he fet res amb pasta brick i igual m'animo a provar-ho
ResponEliminaPtns i Salut!!!
queda un saquito super bueno y con el crujiente de la pasta brick genial¡
ResponEliminaBona setmana
Aquests farcellets cruixents plens de verdura m'encanten, i amb el formatge de cabra han de quedar super gustosos.
ResponEliminaQue paquetitos más ricos. Besos!
ResponEliminaAna
Una combinació perfecte per uns farcellets boníssims Marina!
ResponEliminaI la presentació, ideal!
Petons!
creo q la voy a hacer para hoy mismo xq tengo todos los ingredientes en casa!!!
ResponEliminaUns excel·lents farcellets!!! i que bonics queden!! petó
ResponEliminaUns farcellets genials! Precisament avui jo també ha publicat una recepta amb pasta brick, però, per no perdre la costum, ben dolça! M'encanta la pasta brick com a base, tant de dolç com de salat! I l'acompanyament, d'allò més sa i vistós! Una abraçada Marina!
ResponEliminaEs que la pasta brik és genial per fer petites obres d'art! Els teus farcellets emblen aquelles bossetes de dur els centims a la faixa que duien els nostres besavis! :D Petons.
ResponEliminaM'has encandilat amb aquests tres ingredients i la pasta brik! Segur que ho provo! petons
ResponEliminam'agrada no, m'encanten!! aquesta pasta és un ingredient segur sempre, i el farcit que li has donat és perfecte, a mes de la cocció, que jo també soc més de forn...en fi,,,,que qui pogués fer-li una mossegada....petons
ResponEliminaUf! la philo amb formatge de cabra...què més es pot demanar.
ResponEliminaVeig que li has agafat gustet a la pasta brick!!!! Tant aquests farcellets com les roses de l'altre dia, són unes bones recomanacions!
ResponEliminaPetons
Un bon aperitiu i una bona combinació d'ingredients. Boníssim Marina!!!
ResponEliminaUmmmm bon farcit. Saps? acabo de sopar uns igualets però farcits d´hummus amb veduretes. Petonas
ResponEliminaUns farcellets molt macos amb una sorpressa interior exquisida. I també molt ben acompanyats.
ResponEliminaPetons.
Ummmmm , uns farcellets ben bons, fa temps que vull fer uns i no acabo de decidir-me, aquests teus em semblen molt bons, petons !!
ResponEliminaAquests farcellets amb un farcit de verdures deuen d’estar exquisits Ummm
ResponEliminaPetons
Me encantan los farcellets de cualquier manera y estos tuyos tienen muy buena pinta. Bss.
ResponEliminaUn relleno delicioso y encima en los saquitos que quedan crujientes...una receta ideal. Besos
ResponEliminaM'encanten els farcellets , i si son de verdures encare més.
ResponEliminapetons
Uns farcellets deliciosos, jo només canviaria el formatge de cabra per un de més suau, és que si no són molt suaus no puc amb ells. Petons.
ResponEliminaXampis i formatge de cabra, gran combinació. Si se li afegeix el cruixent de la pasta brick i la melosa albergínia, ha de quedar boníssim. Un pas a pas sensacional, com sempre! Petonets
ResponEliminaÉs un plat amb una presentació molt original i que fa festa, oi? La combinació d'ingredients m'encanta!
ResponEliminaMarta
Que bo, m'encanta i a més per quedar bé!
ResponEliminaQuina pinta aquests farcellets!!!! Encara no he provat mai la pasta brick però em sembla que no tardaré gaire!! ;)
ResponElimina