dilluns, 3 de març de 2014

Farcellets de formatge de cabra, albergínia i xampinyons


Un cop passada la ressaca de Carnaval, després d'aquests dies de disbauxa que, ep, encara molts celebraran fins dimarts, i per començar a arrencar aquest dilluns, què us semblen uns farcellets de formatge, albergínia i bolets? Aquesta és una tapa que podeu menjar-vos freda o calenta, per obrir la gana. Si intenteu fer-los ja veureu que són molt i molt fàcils de preparar i que queden boníssims. Som-hi:

Ingredients:
formatge de cabra
albergínia
xampinyons
pasta brick


Comencem a fer la preparació tallant l'albergínia a daus, i també els xampinyons. Posem els xampinyons en una paella amb oli i els deixem ofegar. Anem remenant perquè se'ns torrin. Al cap d'una estoneta, hi afegim l'albergínia. Seguim remenant, fins que tot sigui ben cuit, i un xic torradet. Parem el foc.


Agafem la pasta brick. Al centre de la làmina hi col·loquem dues rodanxes de formatge de cabra. A sobre, hi afegim dues cullerades de l'estofat d'albergínia i xampinyons. Després, agafem els extrems de la pasta brick amb els dits i en fem el farcell, que lligarem amb un cordill per coure al forn, perquè no se'ns desmonti.


Ho posem al forn, dalt i baix, però ben poca estona. Penseu que el farcit ja és cuit, i que la pasta brick és tan fina que de seguida la tindrem cuita. Ho podem servir acompanyant els farcells amb tomàquet amanit amb alfàbrega i parmesà i un plat de verdura. 





I l'acompanyament...









26 comentaris:

  1. Quina pinta que te aquest plat, Marina!!! la veritat es que mai he fet res amb pasta brick i igual m'animo a provar-ho
    Ptns i Salut!!!

    ResponElimina
  2. queda un saquito super bueno y con el crujiente de la pasta brick genial¡
    Bona setmana

    ResponElimina
  3. Aquests farcellets cruixents plens de verdura m'encanten, i amb el formatge de cabra han de quedar super gustosos.

    ResponElimina
  4. Que paquetitos más ricos. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  5. Una combinació perfecte per uns farcellets boníssims Marina!
    I la presentació, ideal!

    Petons!

    ResponElimina
  6. creo q la voy a hacer para hoy mismo xq tengo todos los ingredientes en casa!!!

    ResponElimina
  7. Uns excel·lents farcellets!!! i que bonics queden!! petó

    ResponElimina
  8. Uns farcellets genials! Precisament avui jo també ha publicat una recepta amb pasta brick, però, per no perdre la costum, ben dolça! M'encanta la pasta brick com a base, tant de dolç com de salat! I l'acompanyament, d'allò més sa i vistós! Una abraçada Marina!

    ResponElimina
  9. Es que la pasta brik és genial per fer petites obres d'art! Els teus farcellets emblen aquelles bossetes de dur els centims a la faixa que duien els nostres besavis! :D Petons.

    ResponElimina
  10. M'has encandilat amb aquests tres ingredients i la pasta brik! Segur que ho provo! petons

    ResponElimina
  11. m'agrada no, m'encanten!! aquesta pasta és un ingredient segur sempre, i el farcit que li has donat és perfecte, a mes de la cocció, que jo també soc més de forn...en fi,,,,que qui pogués fer-li una mossegada....petons

    ResponElimina
  12. Uf! la philo amb formatge de cabra...què més es pot demanar.

    ResponElimina
  13. Veig que li has agafat gustet a la pasta brick!!!! Tant aquests farcellets com les roses de l'altre dia, són unes bones recomanacions!
    Petons

    ResponElimina
  14. Un bon aperitiu i una bona combinació d'ingredients. Boníssim Marina!!!

    ResponElimina
  15. Ummmm bon farcit. Saps? acabo de sopar uns igualets però farcits d´hummus amb veduretes. Petonas

    ResponElimina
  16. Uns farcellets molt macos amb una sorpressa interior exquisida. I també molt ben acompanyats.
    Petons.

    ResponElimina
  17. Ummmmm , uns farcellets ben bons, fa temps que vull fer uns i no acabo de decidir-me, aquests teus em semblen molt bons, petons !!

    ResponElimina
  18. Aquests farcellets amb un farcit de verdures deuen d’estar exquisits Ummm
    Petons

    ResponElimina
  19. Me encantan los farcellets de cualquier manera y estos tuyos tienen muy buena pinta. Bss.

    ResponElimina
  20. Un relleno delicioso y encima en los saquitos que quedan crujientes...una receta ideal. Besos

    ResponElimina
  21. M'encanten els farcellets , i si son de verdures encare més.
    petons

    ResponElimina
  22. Uns farcellets deliciosos, jo només canviaria el formatge de cabra per un de més suau, és que si no són molt suaus no puc amb ells. Petons.

    ResponElimina
  23. Xampis i formatge de cabra, gran combinació. Si se li afegeix el cruixent de la pasta brick i la melosa albergínia, ha de quedar boníssim. Un pas a pas sensacional, com sempre! Petonets

    ResponElimina
  24. És un plat amb una presentació molt original i que fa festa, oi? La combinació d'ingredients m'encanta!
    Marta

    ResponElimina
  25. Que bo, m'encanta i a més per quedar bé!

    ResponElimina
  26. Quina pinta aquests farcellets!!!! Encara no he provat mai la pasta brick però em sembla que no tardaré gaire!! ;)

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...