dijous, 13 de novembre del 2014

Galetes Spéculoos II


Ja feia dies que tenia ganes de fer galetes però, entre una cosa i l'altra, mai no tenia el moment idoni per a començar-les, fer-les i acabar-les durant la mateixa tarda. Un dia que el Manel va anar a comprar va portar-me un paquet de la barreja spéculoos, de la que ja us vaig parlar aquí, i vaig amb ell vaig tenir l'excusa perfecte per fer-les. Per això el títol d'aquest post és de Spéculoos II, perquè ja és la segona vegada que en faig, per diferents motius, i no serà l'última! Gràcies al fet de tenir la barreja ja prèviament feta, el temps d'elaboració es redueix en ben bé una hora. Això, ara que la petita Arlet em reclama sovint, és d'agraïr!

Aquí teniu la recepta amb l'spéculoos per galetes ja a punt. Es tracta d'una barreja que porta canyella, nou moscada, clau, gingebre, cardamom, pebre blanc, llevat químic, sucre morè i farina. Si no la teniu, podeu trobar els ingredients que necessitareu per fer-la aquí. 

Ingredients:
Barreja spéculoos
100 g de mantega dura
1 ou
Motlles per fer galetes


Barregeu els tres ingredients fins que us quedi una massa compacta i homogènia. Guardeu-la durant mitja hora a la nevera perquè la mantega s'endureixi una mica més i us sigui més fàcil de treballar la massa.


Passat aquest temps, agafarem un corró i estirarem la massa. Agafarem els motlles que tinguem, en aquest cas, uns en forma de galeta on posa "thank you", i els donarem la forma. Vaig adonar-me que el "thank you" quedava del revés imprès sobre la galeta o sigui que quan en compreu amb lletres fixeu-vos-hi bé vosaltres, que no us passi com a mi!! ha ha ha.


Enfornem a 170 ºC durant 20 minuts sobre un silpat perquè no se'ns enganxin, ja que com que porten sucre morè és molt fàcil que s'enganxin sobre un altre tipus de superfície.


Les traiem del forn i les deixem refredar. I ja les tindrem a punt per menjar! Són boníssimes per acompanyar el cafè o el te de mitja tarda.






12 comentaris:

  1. Caram! Doncs sí que està bé això de tenir la barreja ja feta, així es fan més ràpid i són perfectes per qualsevol ocasió. Fan molt bona pinta i ja m'imagino quina oloreta et debia quedar per tota la cuina, nyam!

    Un petonet bonica!

    ResponElimina
  2. M'encanta el sabor d'aquesta mescla d'speculoos! a veure si en trobo la mescla i les faig perquè només amb l'oloreta ja alimenten!! un petó!

    ResponElimina
  3. Son unas galletas con un aroma y gusto muy bueno.Menuda bandeja de galletas te han salido.Fantastico¡¡
    peto

    ResponElimina
  4. Queden boníssimes...aquesta barreja la vaig fer servir per fer galetes castanya, inspirades en les que vas fer fa un temps i és genial!!! Són una de les meves preferides! Petons per tu i l'Arlet...que segur serà una nena ben dolça!

    ResponElimina
  5. Que bones son aquestes galetes i tenir la barreja preparada ajuda molt.
    Petons.

    ResponElimina
  6. M'encanten aquestes galetes, bé, tots els dolcos amb espècies i ara amb el fred es quan m'agraden més! T'han quedat ben bones! un petó Marina

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  7. Ei! Ja fa temps que tenc moltes ganes de provar de fer aquestes galetes. Aquest Nadal cauen, amb la teva recepta segur que surten boníssimes ;)

    ResponElimina
  8. Només pensant en les aromes que han de desprendre estant al forn, m'entra salivera! segur que són delicioses! Anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina
  9. Am sembla que tinc aquet paquet a la cuina...ara mateix mi poso que las tevas tenen una pinta boníssima !!!!

    ResponElimina
  10. mmm... la barreja d'espècies de les speculoos m'encanta!
    I on va comprar el Manel aquest preparat per fer les galetes?

    ResponElimina
    Respostes
    1. A l'Aldi, Gemma! A veure si en trobes. Normalment, sempre n'hi ha! Petons

      Elimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...