dijous, 16 d’abril del 2015

Bombons de xocolata i avellanes


Ja feia temps que volia tornar a fer servir el motlle lekué que em va regalar el meu cosí Marc i que ja vaig fer servir per fer aquests bombons de salmó i quinoa, però no acabava de trobar l'estona per posar-m'hi, ja que amb la nena se'm fa difícil tenir massa temps per a res... he he he, coses de la vida! i ep!, amb molt de gust que deixo que la petita passi per sobre de totes les altres aficions i, fins i tot, obligacions... (qui sigui pare o mare ja m'ha entès perfectament).

En tot cas, tenia clar que aquesta vegada volia preparar una recepta dolça. I aprofitant que el motlle és ideal per a fer càpsules petites de menjar, en principi pensades per a fer-hi brownies, vaig acabar fent aquests bombons boníssims que penso repetir, perquè encara es poden perfeccionar més, com ja us explicaré. A més de bons, són facilíssims de fer i necessiteu molt pocs ingredients.

Ingredients:
xocolata de postres negra
avellanes


Desfeu la xocolata al bany maria. També la podeu desfer al microones però aneu amb compte, que es crema amb molta facilitat! 


Mentrestant, introduïu les avellanes dins els compartiments del motlle. Jo hi vaig posar dues avellanes a cada càpsula, però la propera vegada n'hi posaré més que encara quedarà un bombó més bo, perquè heu de pensar que és gros. Si feu servir motlles més petits, ja en tindreu prou amb dues avellanes. A continuació, aboqueu la xocolata a cada forat, procurant que quedi ple fins dalt. No passa res si us sobrepassa una mica, ja traurem l'excés de xocolata quan sigui freda.


Ara, aplanem la capa superior del bombó amb una espàtula plana, si la teniu, i deixem que el bombó se solidifiqui.


Un cop la xocolata s'ha endurit, retireu l'excés de xocolata dels marges i desemotlleu. Si el motlle és de silicona, com és aquest cas, us serà molt fàcil de treure.


Doncs ja els tenim a punt! Són ideals per acompanyar el cafè, cafè amb llet, la fruita o menjar-los de postres. En tot cas, no cal que els guardeu a la nevera si no els consumiu tots el mateix dia. A temperatura ambient aguanten perfectament i la xocolata manté més bé la textura.








6 comentaris:

  1. Jo també m'he d'animar per fer més bombons a casa, que tinc els motlles sense estrenar!
    a més amb avellanes no hi ha res millor!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  2. Aquests motlles de silicona són fantàstics... T'han quedat molt bé. Fes molts petonets a la nena, que és molt més important!!
    Marta

    ResponElimina
  3. Los moldes de silicona son sensaciones para hacer los bombones, una delicia para ese momento que nos pide chocolate el cuerpo.
    Peto

    ResponElimina
  4. Molt bons Marina, a més es poden fer amb uns altres farciments i que quan agafis un sigui sorpresa.
    Encara que ara el millor bombonet per a vosaltres es l'Arlet.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Marina, Sempre m'agrada menjar un bombó amb el cafè.
    I amb quines ganes agafaria aquests que has preparat.

    ResponElimina
  6. Mira que son fàcils de fer i lo bons que queden, son una delicia!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...