divendres, 22 de maig del 2015

Lluç amb pèsols a la taronja


Darrerament no tinc gaire temps per a fer receptes prou xules per penjar al blog. Des que la nostra petita Arlet ha començat a fer alimentació complementària al pit que no puc disposar del temps necessari per a cuinar, fer fotos, penjar el post... ja se sap, les prioritats canvien! Malgrat tot, avui tinc una proposta que em fa l'efecte que us agradarà. L'altre dia, el Manel va arribar a casa amb dos lluços preciosos que havia comprat aquella mateixa tarda a la peixateria. L'endemà, per dinar, els vaig fer d'aquesta manera, aprofitant els gustosos pèsols de Ca l'Esteve que encara tenim emmagatzemats al congelador. 

Ingredients:
2 lluços
pèsols
1 taronja
ceba
fonoll fresc
carxofa
pebre i sal


Tallem la ceba i el fonoll a la brunoise i la saltem en una cassola gruixuda, amb oli i sal. A continuació, afegim la carxofa, també tallada a làmines, i els pèsols. Ho rectifiquem de sal i ho saltem un xic més. A continuació, reservem la barreja de verdures. A la mateixa cassola, fregim el peix amb oli. Prèviament, l'hem salpebrat. Seguidament, hi afegim el suc d'una taronja i, si cal, una mica d'aigua. Seguim cocent 10 minuts més. Ara, reincorporem els pèsols i la carxofa.


Ho deixem 2-3 minuts més, perquè agafin temperatura, i apagtuem el foc. Ho servim calent. Bon profit!





15 comentaris:

  1. Només has de veure'm a mi lo poc que publique darrerament i això que les tinc més crescudetes...però també costa trobar temps per a tot! Tot i així també pense que s'han de compartir receptes de tot tipus perquè al cap i a la fi hem de cuinar cada dia i tota idea és bona! A mi els plats de peix m'encanten amb el que siga!

    ResponElimina
  2. Només has de veure'm a mi lo poc que publique darrerament i això que les tinc més crescudetes...però també costa trobar temps per a tot! Tot i així també pense que s'han de compartir receptes de tot tipus perquè al cap i a la fi hem de cuinar cada dia i tota idea és bona! A mi els plats de peix m'encanten amb el que siga!

    ResponElimina
  3. Sí noia és el que té aer mami: vas de bòlid!! :) Però no passa res!! Nosaltres seguim a aquí encantats de qualsevol recepta que ens puguis dur perquè segur és genial!!! Mira sinò aquests peixets amb verduretes... fantàstics!! I amb la taronja, segur que els hi dòna un sabor ben diferent! :)
    Petons guapa!

    ResponElimina
  4. que ricura de plato ! se ve delicioso y tomatelo con calma que primero es lo primero y poco a poco tendras tiempo para el blog, un biquiño moi forte.

    ResponElimina
  5. Marina ara toca fer de mama , aprofito que creixent molt ràpid.
    Molt bona proposta sobretot ara que el pèsols estan en el seu millor moment:
    Petons

    ResponElimina
  6. Gaudeix de la petita Arlet que el temps passa molt ràpid.
    Un plat de peix sà i bo amb uns pèsols de categoría.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Veuràs que quan més grans es fan més temps demanen :o)
    Amb taronja mai se m'hauria acudit, em sembla una proposta molt bon i senzilleta que sempre ens falta temps per cuinar alguns dies.
    Petons i bon cap de setmana
    Palmira

    ResponElimina
  8. Mmmm....el toc de la taronja.....me l'imagino!!!
    Petons!
    Olga

    ResponElimina
  9. Mmmm....el toc de la taronja.....me l'imagino!!!
    Petons!
    Olga

    ResponElimina
  10. Bona combinació de sabors, el lluç amb pèsols queda molt bé, però el toc del fonoll i la taronja segur que l'han convertit en un plat encara més deliciós. Bona proposta. Petons i gaudeix de la petita, que ja hi haurà temps de cuinar!

    ResponElimina
  11. quina bona pinta! un plat senzill però de 10! sembla que senti l'olor i tot! a disfrutar de la peque! petons

    ResponElimina
  12. Un plat únic ben sa i bo!! petons

    ResponElimina
  13. I per això m'encanta el teu blog... d'una recepta senzilla i boníssima, amb un toc de no res (taronja), tens una recepta excepcional... M'encanta!
    Marta

    ResponElimina
  14. Una recepte ben curiosa, tinc que probar rla, amb taronja deu ser ben bo aquet lluç.
    Petonets.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...