Darrerament no tinc gaire temps per a fer receptes prou xules per penjar al blog. Des que la nostra petita Arlet ha començat a fer alimentació complementària al pit que no puc disposar del temps necessari per a cuinar, fer fotos, penjar el post... ja se sap, les prioritats canvien! Malgrat tot, avui tinc una proposta que em fa l'efecte que us agradarà. L'altre dia, el Manel va arribar a casa amb dos lluços preciosos que havia comprat aquella mateixa tarda a la peixateria. L'endemà, per dinar, els vaig fer d'aquesta manera, aprofitant els gustosos pèsols de Ca l'Esteve que encara tenim emmagatzemats al congelador.
Ingredients:
2 lluços
pèsols
1 taronja
ceba
fonoll fresc
carxofa
pebre i sal
Tallem la ceba i el fonoll a la brunoise i la saltem en una cassola gruixuda, amb oli i sal. A continuació, afegim la carxofa, també tallada a làmines, i els pèsols. Ho rectifiquem de sal i ho saltem un xic més. A continuació, reservem la barreja de verdures. A la mateixa cassola, fregim el peix amb oli. Prèviament, l'hem salpebrat. Seguidament, hi afegim el suc d'una taronja i, si cal, una mica d'aigua. Seguim cocent 10 minuts més. Ara, reincorporem els pèsols i la carxofa.
Ho deixem 2-3 minuts més, perquè agafin temperatura, i apagtuem el foc. Ho servim calent. Bon profit!
Només has de veure'm a mi lo poc que publique darrerament i això que les tinc més crescudetes...però també costa trobar temps per a tot! Tot i així també pense que s'han de compartir receptes de tot tipus perquè al cap i a la fi hem de cuinar cada dia i tota idea és bona! A mi els plats de peix m'encanten amb el que siga!
ResponEliminaNomés has de veure'm a mi lo poc que publique darrerament i això que les tinc més crescudetes...però també costa trobar temps per a tot! Tot i així també pense que s'han de compartir receptes de tot tipus perquè al cap i a la fi hem de cuinar cada dia i tota idea és bona! A mi els plats de peix m'encanten amb el que siga!
ResponEliminaSí noia és el que té aer mami: vas de bòlid!! :) Però no passa res!! Nosaltres seguim a aquí encantats de qualsevol recepta que ens puguis dur perquè segur és genial!!! Mira sinò aquests peixets amb verduretes... fantàstics!! I amb la taronja, segur que els hi dòna un sabor ben diferent! :)
ResponEliminaPetons guapa!
que ricura de plato ! se ve delicioso y tomatelo con calma que primero es lo primero y poco a poco tendras tiempo para el blog, un biquiño moi forte.
ResponEliminaMarina ara toca fer de mama , aprofito que creixent molt ràpid.
ResponEliminaMolt bona proposta sobretot ara que el pèsols estan en el seu millor moment:
Petons
Gaudeix de la petita Arlet que el temps passa molt ràpid.
ResponEliminaUn plat de peix sà i bo amb uns pèsols de categoría.
Petons.
Veuràs que quan més grans es fan més temps demanen :o)
ResponEliminaAmb taronja mai se m'hauria acudit, em sembla una proposta molt bon i senzilleta que sempre ens falta temps per cuinar alguns dies.
Petons i bon cap de setmana
Palmira
Mmmm....el toc de la taronja.....me l'imagino!!!
ResponEliminaPetons!
Olga
Mmmm....el toc de la taronja.....me l'imagino!!!
ResponEliminaPetons!
Olga
Bona combinació de sabors, el lluç amb pèsols queda molt bé, però el toc del fonoll i la taronja segur que l'han convertit en un plat encara més deliciós. Bona proposta. Petons i gaudeix de la petita, que ja hi haurà temps de cuinar!
ResponEliminaquina bona pinta! un plat senzill però de 10! sembla que senti l'olor i tot! a disfrutar de la peque! petons
ResponEliminaUn plat únic superequilibrat!!!
ResponEliminaUn plat únic ben sa i bo!! petons
ResponEliminaI per això m'encanta el teu blog... d'una recepta senzilla i boníssima, amb un toc de no res (taronja), tens una recepta excepcional... M'encanta!
ResponEliminaMarta
Una recepte ben curiosa, tinc que probar rla, amb taronja deu ser ben bo aquet lluç.
ResponEliminaPetonets.