dilluns, 2 de novembre del 2015

Pizza de bròquil, ous de guatlla i romesco als tres formatges


A casa ho aprofitem tot. Com que ens agrada molt cuinar, sovint ens sobren plats que hem preparat per un àpat. Així que, segons com, ho tenim molt fàcil per a preparar-nos un nou dinar o sopar sense gaire esforç. Tenim la sort també que ens agraden molt les verdures i cuinar-les. En aquest cas, ens havien quedat unes sobres d'un bròquil amb patates que ens havíem plimplat pel sopar del dia d'abans i també teníem uns ous de guatlla ja bullits que havía fet per donar-los a menjar a l'Arlet.

Gairebé ho tenia tot a punt per fer la pizza, tan sols va caldre una massa de pizza, que ja podreu trobar explicada en aquest blog aquí, i si no teniu temps o ganes de fer-la, comprar-ne una de qualitat al supermercat. També us caldrà l'orenga (jo diria que és una herba gairebé imprescindible de la pizza) i formatge, en aquest cas, tres. Tampoc no em va caldre fer el sofregit de tomàquet, perquè teníem una salsa de romesco que ens havia sobrat i que vaig ben aprofitar.

Ingredients:
Massa de pizza
bròquil cuit
patates bullides
ous de guatlla durs
salsa de romesco
formatge ratllat
orenga, oli i sal

Com que no tenia previst fer-ne un post no podreu trobar les fotos dels pas a pas, tot i que, de fet, en una pizza tampoc us caldria. Si voleu, podeu consultar aquesta pizza vegetal i veureu com es fa la massa. 

Seguim el procés estirant i farcint la base. Al fons, la salsa de romesco. A sobre, el bròquil ben repartit. També hi disposem els ous de guatlla partits per la meitat, ho amanim amb una mica d'oli i sal, l'orenga i, finalment, ho rematem amb el formatge ratllat. Jo he fet servir emmental, gouda i mozzarella. N'he fet tres; la grossa, només amb bròquil. I dues de petites amb patata i bròquil, per comparar i comprovar quina quedava més bona. He de dir que la que porta patates (tot i que no era per la que apostava) va quedar encara més bona que la grossa!



Una pizza que anirà al forn durant uns 15 minuts a 200 ºC. I llestos!







7 comentaris:

  1. Ostres! no havia imaginat mai posar bròquil i salsa romesco a una pizza, i em sembla molt bona idea! petons

    ResponElimina
  2. A vegades amb les sobres ens surten los millors plats. Genial!

    Cristina

    ResponElimina
  3. Quina pizza mes atractiva i bona amb aquets ingrediens....alla que vaig a comprar un broquil que es el que me falta !!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Aquestes receptes de reaprofitament sovint són sorprenentment bones, oi? el romesco com a base queda genial, i amb la resta d'ingredients que hi has ficat ha quedat una pizza de 10. Un petó!

    ResponElimina
  5. Aquesta idea de posar ous de guatlla a la pizza, la compren segur les meves filles, que en són addictes! Petonarros!

    ResponElimina
  6. Aquesta idea de posar ous de guatlla a la pizza, la compren segur les meves filles, que en són addictes! Petonarros!

    ResponElimina
  7. Ben original i bona, aquesta pizza!! bon cap de setmana

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...