Aquí tenim el pastís de iogurt amb vainilla que vaig portar el dia que vaig tornar a treballar. I dic tornar a treballar perquè he repescat la feina que ja tenia des de fa 15 anys, i que per primer cop he trencat per poder tenir cura de la nostra filla, la meva i la del Manel. Ara sí, després d'1 any i una mica més, reobro l'ordinador, clico la contrasenya, busco l'agenda per fer les primeres trucades i celebro tornar a veure els meus companys de feina. I per fer-ho més passador, aquest primer dia, doncs vaig endolcir-lo!
Ingredients:
3 ous ecològics
1 iogurt
1 mesura de iogurt de sucre morè
3 mesures de farina
1 sobre de llevat en pols
1/2 mesura d'oli d'oliva
1 baina de vainilla
Crema de cacau per farcir
Aquest és un dels pastissos més fàcils de fer que hagi vist mai i, si teniu nens, és ideal per a preparar-lo amb ells. A més, gairebé sempre agrada a tothom. El que hem de fer primer és abocar els primers ingredients en un bol, que després us serveixi per a batre-hi la resta d'ingredients. Comencem orint la baina pels dos extrems, de través, i en traiem la polpa, que de moment reservem. Seguim amb els ous, els batem amb el iogurt i la farina, també el llevat. A continuació, afegim l'oli i el sucre morè.
Ara, ens falta posar-hi també la polpa de la vainilla. I ho aboquem la barreja en un motlle per anar al forn. Ho deixem coure uns 40 minuts a 170ºC. Després, traiem el pastís del forn i el deixem refredar. El partim per la meitat, per farcir-lo. En aquest cas, jo el vaig farcir de crema de cacau.
Tanquem la tapa de sobre i ja el tenim a punt! Si voleu, el podeu farcir de melmelada o bé decorar-lo amb nata i fruita natural per sobre, jo no ho vaig fer perquè era per l'endemà.
Segur que amb aquest pastís vas tenir una tornada a la feina ben dolça, perquè segur que després de tant temps amb la nena et va costar de separar-te'n, oi?? un petó!
ResponEliminaSi sol és bo no et dic farcidet de xocolata!!! per a mi ideal...! petons
ResponEliminaEls teus companys estaràn encantats de qu hagis tornat a la feina amb aquest pastís tan bo que els vas portar.
ResponEliminaI es que el pastís de iogurt sempre agrada, es dels que sempre surt bé.
Petons.
Jo n'hagués menjat un trosset ( o dos) sense esperar a que el farcissis!!! Quin interior més esponjós!!! Petonarros!
ResponEliminaSegur que t'han trobat a faltar molt els teus companys...jeje
ResponEliminaPetons guapa i bona tornada a la feina!
Quin pastisset!...espero que la rentrée segueixi sent bona.
ResponElimina