dimecres, 20 de gener de 2016

Macarrons amb poma, pollastre i camagrocs

 No sé si recordeu que fa unes setmanes vaig publicar una recepta de bacallà amb embolcall de poma? Aquí la podeu consultar.  Doncs dels ingredients que vaig fer servir me'n van sobrar uns talls de poma, que vaig reaprofitar per a preparar-me el dianr de tàper de l'endemà. Ja sabeu que la cuina d'aprofitament sempre és un TOP d'aquest blog, he he he. Aquí teniu la recepta que vaig fer, que té molt contrast de sabors. A veure si us agrada:

Ingredients:
Poma golden laminada
Pit de pollastre
Camagrocs rehidratats
macarrons
formatge parmesà ratllat


D'emtrada. vaig bullir uns macarrons amb aigua abundant i un pessic de sal. A mi m'agraden molt al dente o sigui que, un cop cuits, els vaig refredar ràpidament per aturar-ne la cocció. Prèviament, he posat a rehidratar els camagrocs, una collita que vam fer l'any passat, quan la temporada de bolets va ser excel·lent. 

Seguim la preparació sofregint el pollastre, tallat i daus i salpebrat, i la poma laminada. Hi afegim els camagrocs. Finalment, incoporem els macarrons volta i volta i ja ho tenim a punt. Només ens falta rematar-los amb un bon parmesà ratllat.


Bon profit!

 




9 comentaris:

  1. Una combinación muy original, me gusta!! Bss.

    ResponElimina
  2. Què bons, Marina!!! un platet per dinar m'aniria de perles!! petó

    ResponElimina
  3. Marina, aquets macarrons fan venir gana tantsols de mirar!!!
    Petons

    ResponElimina
  4. Quina bona combinació d'ingredients, aquests macarrons estan ........ boníssims.

    ResponElimina
  5. Penso que a mí m'agradarà aquest plat de pasta ben complert i amb diferents sabors.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Uau! No se m'havia ocorregut mai que se li podia posar poma als macarrons, no sona gens malament!

    ResponElimina
  7. Marina! M'ha agradat molt aquesta recepta! Ens agradarà moltíssim!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  8. M'encanta!! tinc tots els ingredients a casa, també els camagrocs de la collita passada, així que crec que ben aviat et copiaré. Quina salivera!

    ResponElimina
  9. Marina, has preparado un plato muy rico y original, esa combinación de sabores tiene que estar buenísima, a mi la pasta me gusta con todo!

    Saludos!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...