dijous, 15 de setembre del 2016

Conill amb all negre i xocolata

El conill és una de les carns que més m'agrada. I de totes maneres: a la brasa, arrebossat, fregit i, sobretot, estofat. Aquest plat de conill amb xocolata ja l'he fet a casa moltes vegades, però cada vegada en faig versions de la mateixa proposta. De fet, en aquest mateix blog en teniu una altra versió, que també incorpora la xocolata, el podeu consultar aquí.  Aquest cop, hi he incoporat l'all negre, del que sóc tan fan. I he fet una nova versió de les verduretes que hi poso en altres ocasions. El resultat, boníssim, i la preparació, d'allò més senzilla, la ho veureu.


Ingredients:
Cuixes i espatlles de conill
Ceba
Pastanaga
tomàquet
ametlles
all negre
farigola
xocolata a la pedra
brou de verdures




D'entrada, tallem les verdures amb mida petita. la ceba, la pastanaga, i el tomàquet. Ho sofregim, salant-ho prèviament. Primer la ceba, i la pastanaga, i finalment, el tomàquet.  





Seguim, enrossint el conill a la cassola, tot sol i salpebrat. El reservem. Un cop sofregides les verudes, tornem a incorporem el conill i tambéhi afegim una picada que hem elaborat amb ametlles crues picades, all negre aixafat i xocolata. Diluirem la picada amb el brou, i l'afegirem al conill.








Finalment, afegim una branca de farigola i deixem que faci xup-xup durant uns 40 minuts. I ja ho tindrem a punt! Espero que us hagi agradat! Bon profit! 








8 comentaris:

  1. M'agrada molt el conill!! Aquesta recepta segur que està boníssima!!!!

    ResponElimina
  2. Jo també l'he preparat amb all negre pero sense xocolata i és delicios!!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Ostras Marina. Tinc una recepta per publicar amb casi els mateixos ingredients. No havia fet mai res amb all negre i ens va encantar!
    Petonets a tots!

    ResponElimina
  4. Tens al personal revolucionat amb el conillet amb xoco i all negre...No serà menys! Aquestes receptes són !pa chuparse los deos!....Ens veiem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah sí? Carai!! Coses que passen pervles xarxes i que no t'esperes! Em fa feliç, que m'ho diguis! Ens veurem aviat, oi? Petons!

      Elimina
    2. Ah sí? Carai!! Coses que passen pervles xarxes i que no t'esperes! Em fa feliç, que m'ho diguis! Ens veurem aviat, oi? Petons!

      Elimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...