dilluns, 10 de juliol de 2017

Arròs amb pollastre i alls tendres


Al programa Quins fogons no ens estem de res i aquesta setmana us hem proposat un arrosset deliciós que agradarà a petits i grans! Sense massa complicacions d'ingredients però amb un resultat i gust espectaculars. El secret? Un bon sofregit, fet lentament durant dues hores, i uns bons productes de mercat: pollastre i verduretes fresques. I un bon brou d'au, és clar! I ho rematem amb uns bitxos que piquen, per si voleu afegir-hi "xispa"! Voleu gaudir-ne? No us perdeu el vídeo on us ho expliquem tot, tot i tot!



3 comentaris:

  1. Quin bon arrosset! Un plat per mi, si us plau?
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Amb aquest sofregit tan ben fet ha de sortir bo per força.
    Una abraçada

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...