Com ja us vaig dir a l'entrada anterior, aquestes dues últimes setmanes hem estat ben atabalats fent un trasllat de pis. Gràcies a la paciència del Manel i a l'ajut inestimable de familiars, ja hem enllestit i podem dir que comencem de nou en un nou espai. Precisament, un d'aquests dies, van venir ajudar-nos el meu cosí, tiet i un amic del tiet, que amb força física i mental... van ajudar-nos a transportar la nevera, el sofà i les estanteries.
Mentre tots ells carregaven, jo em vaig quedar a la cuina, mig desmuntada però encara amb algunes menges aprofitables, que s'haguessin fet malvé sense la nevera que, amb el trasllat, hauria de reposar 24 hores apagada. Vaig preparar aquesta coca per oferir-los-en quan acabessin la tasca. Els va agradar molt, així que potser la repetiré un dia, quan ja estiguem del tot tranquils, el Manel i jo.
Ingredients:
Làmina de pasta de full
albergínia crua
albergínia i pastanaga en escabetx (by Manel)
Kumato
ceba de figueres
formatge emental
orenga
+ el carbassó i l'orenga
Comencem a preparar la coca estirant la massa de pasta de full a sobre una safata per anar al forn. L'untem amb una mica d'oli d'oliva.
La comencem a farcir amb l'escabetx d'albergínia i pastanaga i l'albergínia crua laminada.
Laminem els tomàquets i la ceba.
I els posem a la coca.
Tallem el formatge a daus fins i també l'afegim. Finalment, hi empolsinem orenga.
Ho coem al forn durant 1/2 hora, a 200 ºC. I ja la tenim a punt! Ideal per menjar freda,
ara a l'estiu, que fa calor.
Després de la tasca de carregar nevera, sofà i prestatges, aquesta coca els devia entrar divinament! les de verdures són les meves preferides, i amb formatge ni t'explico. A més utilitzant pasta de full en un moment tens un plat boníssim! un petó!
ResponEliminaUna bona recompensa després de l'esforç i és que té una pinta espectacular.
ResponEliminapetonets
Ostres, amb aquestes verdures en escabetx aquesta coca havia de ser boníssima! Tens penjada la recepta de l'escabetx? I felicitats per haver acabat el trasllat! Preneu-vos un descans, us el mereixeu. Petons.
ResponEliminaLes coques em perden... I així, senzilleta, sana, que es pot menjar tant freda com calenta... Boníssim! Bona estrena de pis!
ResponEliminaMarta
Nit d'estiu, una terrasseta, unes birres i aquesta coca. El somni d'una nit d'estiu....
ResponEliminaSi portes aquesta coca a un sopar informal amb amics....quedes com una reina!!!! Quina delícia!!!
ResponEliminaPetons, Marina!
Olga
Una mica d'aquí una mica d'allà i aconseguim unes coques magnífiques!
ResponEliminaUna bona recompensa després de l'esforç fet.
Ara, pis nou, etapa nova... a gaudir-ne molt ;-)
PTNTS
Dolça
Els teus familiars es van mereixer aquesta coca tan bona, segur que van gaudir molt al menjar-la. Una mudança sempre es esgotadora.
ResponEliminaPetons.
Segur els i va encantar....amb aquets ingrediens tan bons....desitgo que aquesta nova caseta et porti molta felicitat!!!!
ResponEliminaPetonetssss.
Les coques de verdures són una bona recepta d'aprofitament.
ResponEliminaPer cert, enhorabona pels canvis, sereu moooooolt feliços!
Un premio más que merecido para tus ayudantes de mudanza, seguro que con gusto te vuelven a echar una mano, vamos que yo iría encantada con tal de disfrutar de una coca tan rica.
ResponEliminaSaludos!!!
Enhorabona pel canvi. I segur que aquesta coca amb els ingredients tan bos van quedar ben satisfets.
ResponEliminaPetons
Fa un aspecte deliciós i amb els ingredients col·locats així, sembla, fins i tot, un quadre abstracte!! Salutacions.
ResponEliminaM'encanten les coques de verdures, al blog tinc unes quantes publicades, i aquesta teva té un aspecte deliciós!
ResponEliminaUna abraçada maca!
"Les receptes que m'agraden"
Què bona!!!
ResponEliminaUna molt bona recompensa!! Petonets!
ResponEliminaQuina il·lusió pis nou, pero quim trasbals! La coca sera improvisada pero te un aspecte genial!!
ResponEliminaRenoi, els transportistes improvisats van tenir una bona recompensa culinària en acabar! Petons i felicitats pel nou espai!
ResponElimina