Aquesta recepta que us proposo avui és d'allò ben fàcil de fer. Entretinguda, sí, però molt gustosa i de temporada, un concepte que a mi m'agrada molt, no només pronunciar, sinó també practicar. Aquestes albergínies porten camagrocs, porten carbassa i porten, tot i que no sigui de temporada però sí que és deliciosa, la sobrassada.
Ingredients:
Albergínies ratllades
1 ceba
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
3-4 grans d'all
camagrocs hidratats
2-3 rodanxes de sobrassada de qualitat
100 g de carbassa
brou vegetal (opcional)
Beixamel i gratinat: llet, mantega, farina, sal, formatge ratllat
D'entrada, tallarem fines totes les verdures.
També tallarem de través les albergínies i les posarem a bullir durant uns 10 minuts amb aigua i sal. Les traurem del foc i les buidarem, guardant la carn de dintre.
El sofregit el farem en una cassola. Primer, la ceba amb oli i sal, a continuació, hi afegirem els pebrots, seguidament, la carbassa, després, els camagrocs...
I, finalment, la carn de l'albergínia i la sobrassada, seguirem remenant una estona, fins que tot sigui cuit. Prepararem la beixamel amb farina, llet, mantega i un pessic de sal. També ratllarem formatge.
Un truc perquè les albergínies no se us enganxin a la safata del forn. Unteu la base amb una mica de la beixamel. La resta, la tireu per sobre les albergínies. Ho acabeu amb el formatge ratllat.
Ho gratinem al forn fins que el formatge sigui torrat. I ja ho tenim! Bon profit!
¡¡¡ hola marina !!!!
ResponEliminauna recepta bonisima m'encanta plena de temporada .
besades
Umm aquesta és una combinació guanyadora si o si!! ja m'imagino el gust a la boca... un petó!
ResponEliminaMe imagino ese sabor...una combinación de ingredientes perfecta. Un abrazo, Clara
ResponEliminaFarcir albergínies permet moltes combinacions, aquesta que proposes és de les bones. Se'm fa la boca aigua només d'imaginar el plat a taula.
ResponEliminaVisca l'alberginia!! Big fan!. Petons
ResponElimina