dimecres, 19 d’octubre del 2011

La cervesa flamenca

Avui m'he recordat del viatge que vam fer en bicicleta per Flandes, la regió nord de Bèlgica. A més dels preciosos prats verds, els canals inacabables i els poblets preciosos, no és per això que me n'he recordat avui. Sinó perquè gairebé sempre plovia. Diuen que s'acosten pluges al nostre país.

Dues coses molt bones de Flandes: la xocolata i la cervesa. N'hi ha de tantes varietats que necessitaríem un any per a degustar-les totes. Us deixo una imatge d'una cervesa de cirera, realment sorprenent. Llàstima que no us la puc deixar tastar!



5 comentaris:

  1. A casa vem comprar una cervesa de fruites, era belga tot i que ja no sabria dir si flamenca. I no ens va agradar perque semblava un xaropet. Molt àcid, això sí.

    En canvi una de xocolata sí que va triomfar!! :)

    ResponElimina
  2. Sí, és xaropet, xaropet... però m'agrada, de tant en tant és clar. No per beure'n cada dia ni tampoc l'acompanyaria amb menjar, a no ser que fossin uns fruits secs saladets!!!

    ResponElimina
  3. Hola guapa tu


    em bicicleta, .et felicito jo no podria

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  4. Aquesta cervesa deu tenir un punt diferent, miraré avia’m si la trobo per aquí, es la meva veguda
    Petons

    ResponElimina
  5. Ets de Barcelona? Sí és així, ho tindràs fàcil!Sé que hi ha una botiga especialitzada en cervesa belga al carrer Montseny: http://www.lamaisonbelge.com/empresa.htm

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...