dilluns, 12 de desembre del 2011

Púding de xocolata banyat amb xocolata

Aquesta és una recepta molt versàtil perquè tant es pot menjar freda com calenta, sola o acompanyada de galetes, nata o altres pastes. La meva és una versió molt i molt casolana de les propostes més ben dissenyades que segurament podrem trobar d'aquest púding. El gust, però, és tot una agradable sorpresa!


Ingredients:
100g de melindros
500ml de llet
100g de Nutella
1 sobre de flam Royal de 4 racions
50 ml de xocolata fondant


Preparació:

Aquesta és una recepta per a fer-nos passar el fred. I pels amants de la
xocolata!
Agafem un bol gros, on hi posarem els melindros trossejats (podem aprofitar
els que ja tinguem una mica secs), també hi posem la llet perquè els estovi,
la nutella (si ho preferiu, podeu fer servir Nocilla però personalment trobo que
no és tan cremosa) i 1 sobre de flam royal. Ho batem tot amb la batedora i ho
posem en un recipient per anar al forn, al bany maria. Ho deixem 20 minuts
al forn i ho retirem. Ho deixem refredar a temperatura ambient i després ho
posem a la nevera durant 1 horeta. A l’hora de servir-ho, ho decorem amb
uns fils de xocolata fondant.


També podreu trobar la recepta al blog Quins fogons!


4 comentaris:

  1. com m'agrada la xocolata !! i aquestes postres tenen una pinta genial ...

    petonets

    ResponElimina
  2. Vaja! una mica més i em quedo xata de tant apropar-me a la pantalla...Quina llepòlia!

    ResponElimina
  3. Mmmmmmm.... crec que entre el que cuinem a casa i el mirar blocs ens engreixarem abans de Nadal! Quina pinta!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...