dilluns, 23 d’abril del 2012

Pa de Sant Jordi


Molt bon Sant Sant Jordi!! El dia dels enamorats a Catalunya ja és aquí. Un any més, a punt per a gaudir de les novetats editorials i de les roses que, de ben segur, us/ens regalaran. I per a celebrar-ho, un pa de Sant Jordi ideal, cruixent per fora i esponjós per dins!

Ingredients i preparació aquí

Un cop tenim les masses a punt i llevades fem circumferències i les aixafem. Com aquí:

I després ho posem al forn a 200 º C durant 40 minuts. I ja tindrem el pa a punt per llescar i menjar!


I us recordem que podeu participar a l'Enfogona't de Quins fogons! i Tapa't de tapes!


31 comentaris:

  1. Marina, t'ha quedat genial!! Feliç Sant Jordi.

    ResponElimina
  2. T'ha quedat molt orginal, quin pa més bo.
    Bona diada de Sant Jordi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Cristina! La diada s'ho val! ;-) Bon sant jordi, guapa.

      Elimina
  3. Quin pa més bo!!! Feliç dia de Sant Jordi!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Laura! Igualment, celebrem-ho amb llibres i roses!

      Elimina
  4. Igualment que tinguis un bon Sant Jordi, ple de roses i per què no, de llibres.
    El pa t'ha quedat molt bé i la foto molt maca amb els pètals de rosa envoltant el pa.
    Petons maca.

    ResponElimina
  5. És tan vistós el pa de sant jordi, quina llàstima que només el poguem disfrutar un cop l'any! Feliç dia, petons!! :)

    ResponElimina
  6. un pa molt bo Marina
    Feliç dia de Sant Jordi
    peto

    ResponElimina
  7. És com molts pans de naan o pita junts! jejeje T'ha quedat molt bé, Marina! Un petonet

    ResponElimina
  8. M'agrada aquest pa fet a pisos! T'ha quedat fantàstic i segur que queda molt gustós.
    Que passis un feliç sant Jordi.

    ResponElimina
  9. T'ha quedat un pa molt original i de ben segur que està bonissim.
    Bon dia de Sant jordi.

    ResponElimina
  10. Oh! marina la forma que li has donat és de lo mes original!!!! et felicito!!! Que passis un feliç dia:)

    ResponElimina
  11. Doblete!!! Al final has aconseguit fer el pa. Quan el provo??

    ResponElimina
  12. Feliç dia de Sant Jordi...
    El pa es de mossegada!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  13. Marina t-ha quedat genial, de forner de categoria.
    FELIÇ DIA DE SANT JORDI

    ResponElimina
  14. una manera de fer el pa de sant jordi que encara no havia vist!! petons guapi

    ResponElimina
  15. Marina, el pa t'haurà quedat molt bo, però i la presentació? Magnífica!
    Nani

    ResponElimina
  16. Quin pa més fenomenal! Fa una pinta deliciosa i queda preciós amb aquest llit de pètals de rosa!

    Avui a ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us portem un aperitiu que de ben segur no deixarà indiferent a ningú, unes crestes de fruita! Us convidem a entrar-hi i a dir-hi la vostra!

    www.esfruita.com/assessorem/crestes-de-fruita

    ResponElimina
  17. una foto preciosa, la d'aquest pa envoltat de pètals. del pa, què en puc dir? que si l'ha fet algú que després encara el llesca en lloc de limitar-se a tallar-lo, em mereix tota la confiança ;-)

    ResponElimina
  18. Què bé t'ha quedat!!! a mi em va faltar una mica de sobrassada, va quedar un to fluixet..., em va fer por que quedés masa oliós! A casa els agrada molt!

    ResponElimina
  19. Què bé t'ha quedat!!! a mi em va faltar una mica de sobrassada, va quedar un to fluixet..., em va fer por que quedés masa oliós! A casa els agrada molt!

    ResponElimina
  20. Un pa bonissim, mol adecuat per fer pais.
    T'ha quedat molt maco amb el pètals.
    Felicitats

    ResponElimina
  21. Al final em vaig quedar sense fer-lo.... l'any que ve no em passa! petons!

    ResponElimina
  22. quina foto mes bonica!!..m,agrada molt..petonets!

    ResponElimina
  23. Nyam! Sempre he volgut fer-ne! Merci!!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...